CHP Adana Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Ali Demirçalı, AKP iktidarının Adana’ya ve Adanalılara cezasının yerel seçimlerle sona ereceğini söyledi.

Demirçalı, CHP Kozan İlçesi’ni ziyaret ederek İlçe Başkanı Yusuf Karavelioğlu ve yöneticilerle görüştü. Belediye seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan CHP Milletvekili Ali Demirçalı, ilçe örgütleri, kadın ve gençlik kolları ile tek yürek belediye seçimlerine odaklandıklarını, Adana Büyükşehir dahil tüm ilçelerdeki Belediye Başkan Aday Adaylarından sahada çalışmalarını isteyerek, “Belediye seçimlerinde AKP iktidarına gereken dersi vereceğiz. 11 yılı aşkın AKP iktidarında Adana’nın ve ilçelerinin cezalandırıldığını görüyoruz. Başbakan Adanalılara 11 konuda taahhütte bulundu, bunlardan hangisi gerçekleşti. AKP iktidarında Adana ne oldu? İşsizlikte Türkiye şampiyonu oldu. Adana ekonomisi çöktü, yoksulluk arttı.” dedi.

Başkanlığı kazanacak adaylarla sandığa gideceklerini belirten Demirçalı, bayram sonrası tüm ilçeleri dolaşacağını, gezilmedik yer bırakmayacağını belirten Demirçalı, “İlçe örgütlerimizi ziyaret ediyor, sorunları ve çözüm yollarını görüşüyoruz. Tüm aday adaylarımızdan köylerde, mahallelerde ev ev dolaşmalarını istiyoruz. CHP seçimlerde iddialı. Güçlü adaylarımızla belediyeleri kazanacağız. AKP iktidarına ve Başbakana 1 Nisan şakası yapmaya hazırlanıyoruz.” Şeklinde konuştu.

CHP Milletvekili Ali Demirçalı, Kozan’da aralarında Kozan İlçe Başkanı Yusuf karavelioğlu, İmamoğlu İlçe Başkanı Benal karagöz, Aladağ İlçe Başkanı Hasan Gürkan’ın da aralarında bulunduğu, 3 ilçe örgütünün yönetim kurulu, kadın ve gençlik kollarına iftar yemeği verdi. Demirçalı yemekti ilçe başkan ve yöneticileri ile ilçedeki çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.