Ligde artık son üç haftaya girildi. Adana Demirspor’un ise iki maçı kaldı. Bu hafta kendi evinde Fethiyespor’u ağırlayacak olan mavi lacivertliler son hafta Denizli deplasmanına gidecekler. Adana Demirspor’un 40 puanı var. Son haftalarda istediği neticeleri alamayan mavi lacivertliler istenilen 1 puanı bir türlü elde edemedi.

Bakıldığında küme düşme barajı 40 puan civarında seyrediyor. Alt sıradaki takımların bir birleriyle oynayacak olması Demirspor’u rahatlatsa da Demirspor’un da puanının 40 olduğunu değerlendirmeye alıp küme düşme hesaplamasında ikili veya üçlü averaj devreye girebilecek. Hal böyle olunca da Demirspor’un sıkıntılı olduğu görülüyor.

Hiç kimse Demirspor küme düşmez yorumunu yapmaması gerekiyor. Hele hele yönetim kurulu bu hesapları göz önünde bulundurup elinden geldiğince takımı Fethiye maçına motive etmeye çalışmalılar. Adana Demirspor zaten Fethiye maçında en kötü 1 puan alırsa otomatik olarak ligde kalıyor.

-----------------------------------------------------------------------------------

Başkan Selahattin Aydoğdu, taraftarlara seslenirken yeni uygulamada sıkıntının önüne geçeceklerini dile getirdi ve ekledi:

ELEKTRONİK BİLETTE YARDIMCI OLUNACAK”


Adana Demirspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydoğdu, “Elektronik Bilet Uygulamasında” taraftarların Passolig kartına sıkıntısız bir şekilde sahip olmaları için kolaylıklar getirildiğini belirtti.

Pazar günü oynanacak olan Fethiyespor maçıyla birlikte uygulamaya konulacak olan elektronik bileti internet üzerinden alamayanlar için stadyum gişelerinden temin edileceğini daha sonra da, şehrin en işlek yerlerine stantlarlar konulacağını ifade eden Başkan Selahattin Aydoğdu, “Bu konuda taraftarlarımıza yardımcı olacağız. Destek almak isteyen taraftarlarımız kulübümüzün 457 94 08 numaralı telefonuna ulaşabilirler” dedi.

Oğuzhan vedalaştı

Takımın sol tarafındaki önemli ismi Oğuzhan vedalaştı. Ocak ayında kiralık olarak Rizespor’dan alınan Oğuzhan, hayli başarılı bir dönem geçirdi. Ancak İstanbul maçında gördüğü kart sonrasında ise 5 maç ceza almıştı. Hal böyle olunca, ligin bitimine 3 hafta kalınca da Oğuzhan sezonu kapatmış oldu. Oğuzhan gibi kaptan Efe de artık gelmiyor. Efe de 8 maç ceza almıştı. Oğuzhan kiralık, Efe’nin ise sözleşmesi sona erdi. Her iki oyuncu da artık Demirspor’un oyuncusu değil.

İdmana çıktılar…

Tavşanlı maçı öncesinde parasal alacaklarını öne sürerek idmanlara çıkmayan ve bu halde adı geçen maça çıkan Adana Demirsporlu futbolcular ilk kez dün bir arayla geldiler.

Oyuncuların idmana yine çıkıp çıkmayacağı kamuoyu tarafından merak ediliyordu. 16.00’da toplanma yazılırken yapılan peş peşe toplantıların devamında futbolcular 18.00’da idmana çıktılar.