Demokrat Parti (DP) Adana Milletvekili adayları, seçim gezileni kapsamında ziyaret ettikleri ozantı ve köylerinde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Demokrat Parti adana milletvekilil Adayları Hakan Topaloğlu, Yalçın Mete, Muhammed Emin Atasever ve Hasan Atmaca, vatandaşların gösterdiği ilginin 19502den beri Türkiye'ye hizmet misyonunu üstlenen Demokrat Parti'nin yeniden halkın teveccühüyle iktidara yürüdüğünü gösterdiğini ifade etti.

Ziyaretlerde yaptığı konuşmada, DP'nin 47 yıl yöneten Demokrat Parti'nin yarınlar için ülkenin ümidi olduğunu ifade eden Adana Milletvekili adayı Hakan Topaloğlu, DP'nin iktidara geldiğinde ifade hürriyeti, laiklik, girişim hürriyeti ve kokudan kurtulma hürriyetinin grantörü olacağını kaydetti.

Milletvekili Adayı Yalçın Mete ise toplumun tüm kesiminnin sosyal güvenceye kavuşturmak için öncelikle sosyal güvenlik reformu yapacaklarıını bildirdi. Mete, sosyal güvenliğin bir şart olmaktan çıkıp refahın afı olacağını da kaydetti.

Milletvekili Adayı Muhammed Emin Atasever de, tarım arazilerinin ranta kurban gitmesine izin vermeyeceklerini ve tarım arazilerini çevresel etkilerden koruyacaklarını söyledi. Atasever, “toprak ve sulama kalitesini düşüren çevresel etkilerden ve doğrudan insan etkisi ile bilinçli bir şekilde zarar görmüş tarımsal üretim arındırılacak. Organik üretim şekli yaygınlaştırılarak hem çitçilerimizin daha fazla kazanmasını, hem de vatandaşlarımızın sağlıklı gıda yemelerinin sağlayacağız” dedi.

Milletvekili Adayı Hasan Atmaca ise, tarımda rekabet gücünü ve verimlilği arttırıp, üretim maliyetlerini düşürecek önlemleri hayata geçireceklerinin söyledi. Atmaca, ayrıca, tarım işletmelerinin modernleştireceklerinin ve tarımla sanayinin entegrasyonunu sağlayacak tedbirler alacaklarını kaydetti.