Demokrat Parti (DP)'li kadınlar 2011 Haziran'ında yapılacağı açıklanan seçimlere şimdiden hazır. Yaz boyunca ara vermeden toplantılarını sürdüren DP il Kadın Kolları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim tarihi açıklamasıyla daha da hareketlendi.
İl Kadın Kolları üyelerinin referandum sürecinde yaz tatili olmasına rağmen canla başla çalıştıklarını kaydeden İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Akça, DP'li kadınlar olarak 2011 genel seçimlerinde de aynı performansı göstereceklerini ve Kırat'ı yeniden zirveye taşıyacaklarını ifade ederek, seçim çalışmalarına şimdiden başladıklarını bildirdi.
DP'li kadınlar olarak öncelikle yönetimlerde görevli yöneticilerle partilileri bir araya getirmek istediklerini belirten Çiğdem Akça, bu amaçla 2 Ekim Cumartesi günü Komshu Restaurant'ta yemek düzenlediklerini söyledi. İl Kadın Kolları'nın yemeğinde, DP olarak Adana kamuoyuna birlik ve beraberlik mesajı vereceklerini belirten Çiğdem Akça, söz konusu yemeğe ilçelerden de katılım olacağını bildirdi.
DP'nin toplumun çimentosu olduğunu ve önümüzdeki seçimde güçlü bir şekilde Meclis'e gireceğini ifade eden Çiğdem Akça, "Genel merkezimiz tam kadro çalışmalarına, ilk günkü inanç ve azmiyle devam etmektedir. Duayenimiz Sayın Süleyman Demirel'in de tam desteğiyle, Genel Başkanımız Sayın Hüsamettin Cindoruk canla başla çalışarak, DP'nin ülkemizin sorunlarına çözüm önerilerini hemen her gün açıklıyor. Başbakan Tayyip Erdoğan, DP kurucularına, geçmişte yaptığımız hizmetlere ve hatta sloganlarımıza bile sahip çıkarak politika yapıyor. Herkes bilir ki,  başkasının yaptıklarıyla değil, kendi yaptıklarımızla övünebiliriz. Partimizin hak ettiği yere geleceğine inancımız tamdır. Tüm partililerimizi yuvalarına dönmeye ve aktif çalışarak DP'yi hak ettiği yere çıkarmaya davet ediyoruz" dedi.
Bu arada, İl Kadın Kollarından sorumlu İl 2. Başkanı Eczacı Nalan Okutucu da, tüm toplantılarına katılarak İl Kadın Kolları'nın çalışmalarına tam destek veriyor.