Özüsağlam yaptığı açıklamada 2015 yılında yapılacak olan Genel seçimler için çalışmalara başladıklarını belirterek"İmkanlar ölçüsünde seçim yarışında biz de varız. Dürüst siyaset, dürüst devlet ve dürüst lider ilkelerinin ne kadar gerekli olduğunu bugünlerde daha iyi anlıyoruz.DSP. Hem iş hem de emekçi bir camia olduğumuz dolayısıyla siyasi olarak da bir gereklilik ve zorunluluk hissettik.


Atatürk ilkelerine tam ve laikiyle bağlı olduklarını söyleyen Özüsağlam, güçlerinin hak ve halk olduğunu belirtti. Özüsağlam, "DSP Atatürk’ün ulusal egemenlikle demokrasiyi, bağımsızlıkla özgürlüğü, milliyetçilikle halkçılığı, Türk ulusu ile Türkiye’yi ve yurtta barışla dünyada barışı bütünleştiren, ulusallıkla çağdaşlığı, düşünce özgürlüğüyle inanç özgürlüğünü bağdaştıran, din, mezhep ve soy ayrımcılığını tek bir ulustan olmanın bilincinde önleyen insanlık, ulus ve toplum anlayışlarına bağlılık, tüm uğraş ve tutumlarında temek kural sayar" ifadelerini kaydetti.

DSP’nin en önemli anlayış halkçı hizmet anlayışıdır. Yolsuzluğun, hırsızlığın, kayırmacılığın olmadığı, sadece ve sadece halka hizmet anlayışının hakim olduğu DSP Genel seçimlerde iddialı gireceğini kaydeden Özüsağlam Genel seçimlerde DSP ‘yi iş başına getirin hem Adana’yı hem de Türkiye’nin içine düşürüldüğü çamurdan kurtaralım.” dedi.

ESKİ DSP GERİ DÖNÜYOR

SEÇİM çalışmalarına ev toplantıları yaparak start verdiklerini hatırlatan Başkan Özüsağlam, “Artık yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. DSP’yi pasif göremeyecekler. Partimiz Türk siyasetinin önemli yapı taşlarındandır. Herkes bizi sahada mutlaka görecek. Bu nedenle yapılanma sürecinde özellikler Seyhan ilçesinde bulunan partililerimize ve vatandaşlarımıza gezerek yol haritamızı anlatıyoruz. 2015 Genel Seçimleri’nde başarı sağlayacağımıza inanıyorum. Eski DSP geri dönüyor” şeklinde konuştu.