Adalet, emek ve haktan yoksun kalan, 17 yıl ilçe başkanı olarak ve 5 sene Belediye Başkanı olarak savunduğum, hizmet ettiğim, samimiyet yoksunu Genel Başkan, Yardımcıları ve Genel Merkezi yöneten Zeydan Karalar sebebi ile CHP den istifa ediyorum. Bundan sonraki belediye başkanlığım süresince siyasi yaşantımı MHP’ den devam edeceğimi belirtiyor ve yerel seçimlerde Cumhur ittifakı adaylarını destekliyorum. “ paylaşımı ile açıklamıştı.
Ancak; partisini "Samiyetsizlikle" suçlayıp Ak Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur ittifakını destekleyeceğini açıklamasının ardından Karalar'ın Karataş'a yaptığı hizmetlerin açılışı sırasında Boğaçhan Ünal'ın yaptığı konuşmalar "Samimiyeti" gözler önüne serdi.

İŞTE HÜRRİYET'TE ÇIKAN SADECE BİR HABERDEKİ BOĞAÇHAN ÜNAL'IN KENDİ AÇIKLAMALARI;

"Karataş'a 'Zeydan Karalar' Parkı

12.11.2017 - 13:23

ADANA, (DHA) - ADANA, (DHA) - ADANA'da merkez Seyhan İlçe Belediyesi'nin desteğiyle Karataş İlçesi'ne bağlı Bahçe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan parkın  açılışı gerçekleştirildi.
Park için düzenlenen açılış törenine Karataş İlçe Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP Karataş İlçe Başkanı Ersan Aygün, Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Adının verildiği parkın açılış töreninde konuşan Başkan Zeydan Karalar, "Hizmetin rengi, görüşü olmaz. Adana'nın her noktasında hizmette bulunmak boynumuzu borcudur. Bizler halkımızın her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bahçe Mahallesi bizden park istedi, yol istedi bizlerde üzerimize düşeni gerçekleştireceğimiz yönünde söz verdik .Bugün sözümüzü yerine getirmenin gururu ile açılışını gerçekleştirdiğimiz parkımızın açılışındayız" dedi.
Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, verdiği destek için Zeydan Karalar'a teşekkür etti. Ünal, "Değerli abim Zeydan Karalar'dan yol istedik bizleri kırmadı. Festival yaptık desteklerini esirgemedi. Araç istedik gönderdi. Bahçe Mahallemiz park istedi, 'sözüm söz' dedi ve yaptı. Zeydan Karalar'a  verdiği destekler konusunda öncelikle şahsım, sonra da halkım adına teşekkür ederim" dedi. Yapılan açılış konuşmalarının ardından, park törenle açıldı. "