MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran’ın, MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleriyle yaptığı olağan toplantıda yerel yönetimlerin sorumluluk alanlarında öne çıkan kent gündemi üzerinde istişare edildi. Meclis kararlarında Adana’nın yararına olan, vatandaşın hak ve menfaatlerini gözeten hassasiyetin korunması ve bundan sonra da aynı hassasiyetin sürdürülmesi ilkesinden taviz verilmeyeceği vurgulandı. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere MHP’li belediyelerin bulunduğu ilçelerde verilen hizmetlerin kesintisiz devam etmesinden övgüyle bahsedildi.

HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYUYORUZ

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede “Adana, 2 milyonu aşkın insanın birlikte yaşadığı büyük bir kent. Çoğu burada doğup büyüyen ve yine çoğu kendisini bu kentin bir parçası olarak gören, Adana’ya yüksek bir aidiyet duygusuyla bağlı olan vatandaşlarımıza yerel yönetimlerimiz eliyle hizmet etmekten onur ve mutluluk duyuyoruz. Biz, her vatandaşımızın Adana’ya ayrı bir değer kattığına inanıyoruz.

Duran, devamla “Bu vesileyle ifade etmek gerekirse; Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş’ın da gündeme getirdiği ve yaygın basında öne çıkarılan birkaç olumsuz örnek, asla Adana gerçeğini değiştiremez. Kurtuluş Savaşı’na ilham olmuş, kültür ve sanata sayısız değerler yetiştirmiş, sanayide öncülük etmiş, her alanda üretken; sıcakkanlı, misafirperver, sevgide ve saygıda cömert, vefakâr insanlardan oluşan bir Adana’da yaşıyoruz ve biz böylesi bir kente hizmetten mutluluk duyuyoruz. Milliyetçi Hareket’in ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin birliği, beraberliği, güvenliği ve refahı noktasında ortaya koyduğu yüksek hassasiyeti bizler de Adana’da yaşıyor ve bu değerler için mücadeleye devam edeceğimizi ifade ediyoruz.” dedi.