Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova İlçe Başkanlığı olağan kongresinde güven tazeleyerek yeniden göreve seçilen Başkan Sertan Duran, yönetim kurulu ile yaptığı ilk toplantıda Çukurova’da Üç Hilal’ı yüceltmeye devam edeceklerini söyledi. Sertan Duran, “Yeni dönemde de Adana’nın ve Çukurova’nın sorunlarının takipçisi olup, çözüm yolunda Adanalı hemşehrilerimizin sesi olmayı sürdüreceğiz” dedi.  
“BÜYÜK DESTEĞE TEŞEKKÜR”
MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran, 19 Mart’ta Hayal Balo Salonu’nda gerçekleştirdikleri olağan kongrenin camiaya yaraşır vakar ve ciddiyet içinde, birlik, beraberlik atmosferinde geçtiğini vurguladı. Duran, “Sırt sırta vererek Türk Milliyetçilerinin yegane siyasi parti MHP’nin Üç Hilalli bayrağını daha da yüceltmek için mücadele veren camiamızın kongremize yüksek katılımı bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza, ilçe belediye başkanlarımıza, Ülkücü Taş Medreseli ağabeylerimize, Ülkücü Ocakları Adana Başkanımıza, Ülküdaşlarımıza  ve tüm Adanalı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“LİDERİMİZ BAHÇELİ’NİN EMRİNDEYİZ”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin emrinde, birlik, beraberlik ve bütünlük içinde yürümeye devam edeceklerinin altını çizen Duran, “Hemşehrimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, millet iradesine olan saygısını ve demokrasiye olan inancını her platformda dile getirerek ‘Önce ülkem ve milletim” demiştir. Türkiye’yi bölüp, parçalamak isteyen güç odaklarının karşısında dimdik duran, ülkemizin ve milletimizin yüksek menfaatlerini koruyan Türkmenbeyimize sadakat bundan sonra da şiarımız olacaktır” ifadelerini kullandı.