Önceki gün Eğitim-İş Sendikası’nı ziyaret eden Çetin’e Adana Şube Başkan İsa Kayadan da büyük destek verdiklerini açıkladı. Kayadan, “Adana’yı sizin daha iyi yöneteceğinize inanıyoruz. Katılımcı ve çoğulcu anlayışınızın yanında olacağız” dedi.

 

Birleşik Kamu-İş’e bağlı Eğitim-İş Adana Şubesi Başkanı İsa Kayadan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından sıcak bir ilgi ile karşılanan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin, Adana Sevdası ile çıktıkları yolda vatandaşların gösterdiği teveccühe layık olmaya çalışacaklarını söyledi. Çetin, görev verildiği andan itibaren Adana’nın ve bu kentte yaşayan insanların huzuru, mutluluğu için çalışacağını söyledi.

 

Adana’nın sorunlarının ertelenemez olduğunu söyleyen Çetin, bu yüzden projelerini katılımcı ve çoğulcu bir anlayışla sivil toplum örgütlerinden destek alarak hazırladıklarını söyledi. Çetin,”Sorunların çözümünde herkes taşın altına elini koymalıdır. Bizler üzerimize düşen sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Herkesin de bu bilinçle hareket etmesini bekliyoruz. Ele ele verip, şehrimizi hak ettiği noktaya taşıyacağız” dedi.

 

Yerel seçimler için hazırlıklarını köy köy, ilçe ilçe, mahalle mahalle sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin sivil toplum örgütleri ziyaretlerini de sürdürüyor.  Bu çalışmaları karşılığında toplumun her kesiminin büyük bir ilgisini kazanan ve desteğini alan Soner Çetin’e,  Birleşik Kamu-İş’e bağlı Eğitim-İş Sendikası Adana Şubesi de “Açık destek veriyoruz” dedi.

 Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin önceki gün Birleşik Kamu-İş’e bağlı Eğitim-İş Adana Şubesi’ni ziyaret etti. Soner Çetin, Eğitim İş Adana Şube Başkanı İsa Kayadan, yönetim kurulu üyeleri Abdurrahman Gündeşlioğlu, Kemal Bozkurt  ve Abuzer Yıldıztepe tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

 Eğitim-İş Adana Şube Başkanı İsa Kayadan, CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini kaydetti. Kayadan, Adana’nın daha iyi yönetilmesi için Soner Çetin’e büyük destek verdiklerini ve çalışmalarında yanında olduklarını söyledi. Soner Çetin’in dürüst ve namuslu yönetim göstererek Adana’yı hak ettiği yere getireceğine, Adanalıların refah, mutlu ve huzurlu yaşamalarını sağlayacağına inandıklarını söyledi. Kayadan, “CHP halkın partisidir. Umudun adıdır. CHP içinde Adana Sevdası ile yola çıkmış Soner Çetin arkadaşımız da yaptığı çalışmalarla halkın gönlünde taht kurmuş bir isimdir. Bizler CHP’nin Soner Çetin’i aday göstererek Adana’nın kötü eller tarafından yönetilmesine dur diyeceği inancını taşıyoruz. Soner Çetin’in aday gösterilmesiyle CHP’nin yerel seçimlerde Adana’da büyük başarı kazanacağına inanıyoruz. Bu amaçla CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin’e destek vermeye ve çalışmalarında yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

“DESTEĞİNİZİ ESİRGEMEYİN”

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin sekiz aydır sürdürdükleri yerel seçim hazırlıkları hakkında Eğitim-İş Sendikası Adana Şubesi yönetim kuruluna bilgi verdi. Eğitimcilerden sorunları hakkında bilgi alan Soner Çetin, 3 bin 500 derslik açığına ve 40 milyon lira hazır para olmasına rağmen okul için arsa bulunamadığını öğrenince üzüntüsünü gizleyemedi. Eğitimsiz bir toplumun kalkınamayacağını söyleyen Çetin, görev verildiği takdirde Adana’da eğitimin gelişmesi için tüm imkanları seferber edeceklerini vurguladı.

 Sekiz ay önce Adana Sevdası ile yola çıktığını vurgulayan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin,”Önce insan parolasıyla yola koyulduk. Bu kente hizmet etmek için varız. Bu uğurda her türlü çalışmalarımızı yürütürken, projelerimizi de hazırladık. Köy köy, ilçe ilçe, mahalle, mahalle geziyor, sivil toplum örgütlerimizi ziyaret ediyoruz. Katılımcı ve çoğulcu anlayışla yönetmeyi arzuladığımız Adana için her kesimin elini taşın altına koymasını istiyoruz. Bizler bu bağlamda çalışırken, sizlerinde çalışmalarımıza katkı koymasını ve desteğinizi esirgememenizi istiyoruz. Elele verirsek, Adana’nın sorunları hallolur. Herkes bir tarafından tutarsa Adanalının refah seviyesi yükselir, mutluluğu ve huzuru artar. Adana’yı daha iyi noktalara taşımak için çıktığımız bu yolda sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Sizlerle beraber bu işi başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.