Adana İlçe ve köy ziyaretlerini sürdüren CHP’li Türkmen İmamoğlu ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını ve şikayetlerini dinledi. Türkmen; ilçenin yerel yönetimden kaynaklı acilen çözülmesi gereken sorunlarını yerel idarecilerle görüşeceğini belirterek, sorunlarını TBMM’de de gündeme getireceğini söyledi.
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Adana milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen, İmamoğlu İlçe Başkanlığı’nda, İlçe Başkanı Kasım Karaköse, ilçe yöneticileri kadın kolları başkan ve üyeleri ile bir araya geldikten sonra vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. 

TOPLANTI YAPILACAK BİR SALON YOK
Vatandaşın çöplerin yeterince toplanmadığı sokak ve caddelerin temiz tutulmadığı ve toplantı ve benzeri bir organizasyon yapacakları bir salonun olmaması yönündeki şikayetlerini de dikkate alan Türkmen, vatandaşın toplantı düzenleyeceği, bir salonun olmamasının kabul edilebilir bir durum olmadığını, belediyenin en azından gereken tadilatı yaparak kapalı tuttuğu  salonu hizmete alması gerektiğini ifade etti. Türkmen ilçenin tüm sorunlarını yerel yöneticilere ileteceğini de kaydetti.