Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Av.Aziz Erbek CHP Çukurova İlçe Örgütü’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Av. Erbek, CHP Çukurova İlçe Başkanı Zihneti Emre, CHP Çukurova Kadın Kolları Başkanı Gültekin Özel, yönetim kurulu üyeleri ve partililerin hazır bulunduğu ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verdi.
ÖNEMLİ OLAN PARTİMİZ
CHP Adana İl Örgütü’nün hareketli bir kongre sürecini geride bıraktığını ifade eden Av. Aziz Erbek, ‘Kongrelerde rekabet olabilir. Ancak her kongreden bizler daha da güçlenerek çıkmalıyız. Bu aşamadan sonra hedefimiz önce Büyükşehir Belediyesi’ni, sonra da 15 ilçe belediyesini almak olmalı. Ben, sen ayrımı yapmadan ‘Biz’ bilinci ile hareket ederek partimizi hep birlikte iktidara taşımalıyız.’dedi.

GÜÇ BİRLİĞİ ŞART
CHP’nin iktidarı için partililerinin yanı sıra, Atatürk ve Cumhuriyet ilkelerine sahip çıkan herkesin CHP’li bir belediye başkan adayına sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Av.Erbek, ‘Gün ayrışma günü değil, birleşme günüdür. Biz hak , hukuk , adalet diyen herkesin desteğini alacağımıza inanıyoruz. Bu nedenle güç birliği kesinlikle şart diyoruz. CHP’nin iktidarı için önce partililerimizin sonra da her kesimin desteğini bekliyoruz.’diye konuştu.
ÇOCUKLARA IŞIK OLALIM
CHP Çukurova Kadın Kolları Başkanı Sonay Gültekin Özel ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin düzenlediği ‘Bir Çocuk, Bir Kitap ve Bir Kalem Dünyayı Değiştirebilir’ kampanyasına da destek veren Av.Erbek, ‘Bu kampanyaya küçük bir katkı da koyabildiğimiz için oldukça mutluyuz. Kadın Kollarımızın düzenlediği bu kampanyayı destekliyoruz ve her zaman yanlarında olacağız.’dedi.

İLK DESTEK AV.ERBEK’TEN
CHP Çukurova İlçe Başkanı Zihneti Emre hayırlı olsun ziyaretinden memnun olduğunu ifade ederek Av. Erbek’e başarılar diledi. CHP Çukurova Kadın Kolları Başkanı Sonay Gültekin Özel ise başlattıkları kitap ve kırtasiye kampanyası ile ilgili olarak ilk desteğin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Av.Aziz Erbek’ten gelmesinden duyduğunu memnuniyeti ifade ederek ve ‘Tüm partililerimizi kampanyamız için yardımcı ve destek olmaya davet ediyoruz.’diye konuştu.