AK Parti Adana İl Başkanlığı binasında yapılan, Seyhan İlçenin ilk yönetim kurulu toplantısı Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç ve AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı’nın katılımı ile yapıldı.

 

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk’un başkanlığında toplanan Yönetim Kurulu üyeleri, ilk toplantılarını Milletvekili ve İl Başkanı ile yapmanın onurunu yaşadılar.

 

AK Parti Adana Milletvekili avukat Mehmet Şükrü Erdinç, yeni oluşan yönetime başarılar diledi ve hayırlı olsun dedi.

 

Erdinç konuşmasında, yaşadığı bazı siyasi tecrübelerden bahsederek, siyaset yapmanın zor olduğu kadar, güzel bir iş olduğunu ve ortaya çıkartılacak güzel sonuçların insanı vicdanen rahatlattığını belirtti.

 

Erdinç şunları söyledi; “Şu anda içinde bulunduğunuz topluluğun önemini ilerde daha iyi anlarsınız. Onun için burada görevinizi en iyi şekilde ve layığı ile yerine getirmeniz sizlerin siyasi yaşantınızın geleceği açısından çok önemlidir. Sizin yapacağınız hizmetlerin doğruluğu, Genel Merkezimizin alacağı kararlara etki edecektir. İşte buranın önemi o zaman ortaya çıkacak ve ülkemizin kat edeceği mesafeye koyduğunuz katkıyı görmüş olacaksınız. Bu kıymetli görevinizde sizlere başarılar diler, herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

 

AK Parti İl Başkanı Ziyaettin Yağcı’da yeni oluşan Seyhan İlçe Yönetim Kuruluna başarılar diledi ve hayırlı uğurlu olsun dedi.

 

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk toplantılarına katılan Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç ve İl Başkanı Ziyaettin Yağcı’ya teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.