Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Soner Anafarta, Seyhanlı'nın refah seviyesinin yükselmesi için yoğun uğraş vereceklerini belirtti. 11.11.2012 Perşembe günü saat 11.00'da Seyhan ve Seyhanlı için çıktığı yolda emin adımlarla ilerleyen Soner Anafarta, toplumun tüm kesimleriyle görüşmeye devam ediyor. Çalışmaları kapsamında Saydam Caddesi esnafıyla buluşan Soner Anafarta, esnaftan büyük ilgi ve destek gördü.

Seyhan'ın genç, dinamik ve heyecanlı bir belediye başkanına ihtiyacı olduğunu belirten esnaflar, Anafarta'nın güleryüzü ve vizyonuyla da bir adım önde olduğuna dikkat çektiler.

CHP'nin gençlere verdiği önemden duydukları memnuniyeti dile getiren Saydam Caddesi esnafı, ilçenin yeni yüzlere ve çalışkan gençlere ihtiyacı olduğunun altını çizdiler.

Esnaflarla tek tek tokalaşan, girdiği her işyerinde çay, kahve, yemek teklifinde bulunulan genç belediye başkan aday adayı Soner Anafarta, Seyhanlı'nın ilgisine layık olmak için gece-gündüz çalışacağını söyledi.

Seyhan'ın her mahallesine, cadde ve bulvarına uygun projelerle yola çıktıklarını belirten Soner Anafarta, gençleri işsizlikten kurtarmanın hesaplarını da yapacağını söyledi. Kentsel dönüşümden bilgi kamplarına, kültür ve turizmden katılımcı ve sosyal belediyeciliğe kadar birçok konuda proje hazırladıklarına işaret eden Anafarta, "Seyhanlı için çıktığımız yolda halkımızın bize olan güvenine layık olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Belediyeyi katılımcılık esasına göre yöneteceğiz. İçerisinde halkın olmadığı işlere geçit vermeyeceğiz" diye konuştu.