Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, seçim çalışmalarına Pozantı ilçesi ile devam etti. Adana’nın tüm ilçelerinde yaptığı çalışmalarla parti örgütlerinden ve vatandaşlardan takdir gören Tümer, Pozantı’yı adım adım gezdi.
TEK TEK GÖRÜŞTÜ
CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, kadın ve gençlik kolları üyelerinin yanı sıra CHP Adana Milletvekili Aday Adayı Cahit Benli ile birlikte Pozantı sokaklarındaki vatandaşlarla tek tek görüşen Tümer, “Artık tamam. Türkiye’yi olumlu yönde değiştirmeye hazırız. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin başarılı bir sonuçla ülkeyi yöneteceğine inanıyoruz. CHP’nin de iktidar olacağına yürekten inanıyoruz. Vatandaşlarımızın desteğiyle ülkemizi çağdaş bir konuma ulaştıracağız” dedi.


ESNAFLARLA KONUŞTU
İlçe Başkanlığı’nda partilileriyle yaptığı kısa görüşmenin ardından ilçe merkezindeki esnaflarla görüşen, ardından Tekir Yaylası’ndaki hemşehrileriyle bir araya gelen Tümer, esnafın derin bir krizle karşı karşıya olduğu dönemde gerçekleşecek seçimlerin Türkiye açısından büyük önem taşıdığını kaydetti.
EKONOMİ DİP YAPTI!
Esnaf ve sanayicinin borç batağına sürüklendiğini, alım gücü düşen vatandaşların alışveriş yapamadığını, işlerin durma noktasına geldiğini ifade eden Tümer, “Türkiye’yi uluslar arası piyasalarda rekabet edemez duruma düşürenler, ekonomiye neredeyse dip yaptıranlara karşı durmak zorundayız. 24 Haziran seçimlerinde ülkemizi çağdaş ve muasır medeniyetler seviyesine hep birlikte ulaştıracağız” dedi.