16 Eylül Pazartesi günü 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılının açılacağını binlerce öğrencinin ders başı yapacağını belirten Özgür, altı okulun bir arada olduğu Şakirpaşa mahallesine giderek yaşanan keşmekeşliği gözler önüne serdi.

HİZMET DEĞİL

ÇİFTE STANDART

Yaklaşık 4 yıldır Başkan Vekili sıfatı ile Büyükşehir Belediyesini yöneten Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın, belediyenin sorumluluk alanı içinde olan kenar mahallelere rutin hizmet vermediğini yine buna paralel olarak Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’ün de hizmet getirmediğini söyleyen Fatih Özgür, “zingin semtlerde okul bahçelerini asfaltlayarak, bunları çarşaf, çarşaf bülten yapmak marifet değildir. Bu olsa, olsa halkın gözünü boyamaktır. Şakirpaşa mahallesinde Anaokul, ilköğretim okulu ve TOKİ tarafından yapılan Anadolu lisesi ve dengi 6 okul bulunmakta. Yaklaşık 6 bin öğrencimiz Pazartesi günü ders başı yapacak. Yollar köstebek yuvası, okul duvar kenarları güzerfah boyundaki iş yerlerinin deposu, tezgahı olmuş. Yine okulların dört bir yanları molozlar dökülmüş. Bu mudur hizmet” diye konuştu.

ŞAKİRPAŞA SADECE BİR ÖRNEK

Mahallenin içler acısı durumunun sadece bir örnek olduğunu ifade eden CHP Seyhan belediye Başkan aday adayı ve Meclis üyesi Fatih Özgür, diğer mahallelerde de durumun aynı olduğunu kaydetti. Yaklaşan yerel seçimin önemine de değinen Özgür, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Zengin semtleri mesken tutan, buradaki yandaşlarının bir dediğini iki etmeyen zihniyete son vereceğiz. ‘Azim’le çalışıyoruz diyenler, bu zamana kadar keyif yapmışlar. İşte bu nedenledir ki bu yerel seçim gerek Türkiye’nin, gerekse Adana’nın geleceği bakımından kader seçimidir. Sosyal Demokrat anlayışın iş başına gelmesiyle Adanalı, Seyhanlı hak ettiği, özlediği ve beklediği hizmeti alacaktır. Seyhanlının bundan asla şüphesi olmasın.”