Başkan Fikret Yeni, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından, beraberindeki AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, başkan yardımcıları ve teşkilat üyeleriyle birlikte Kozan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Fikret Yeni ve beraberindeki heyet, AK Parti Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek’in yanı sıra teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla birlikte parti binasında bir süre sohbet etti.

Başkan Fikret Yeni, ilçe teşkilatından sonra beraberindekilerle birlikte Kozan’a bağlı köyleri ziyaret etti.
  Vatandaşlara, 10 Ağustos’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür eden Başkan Fikret Yeni,

“10 Ağustos, aslında Kozan’ın tercihinin ne olduğunu ortaya koyan bir tarih. Kozanlı hemşerilerimiz, yıllarca gece gündüz demeden kendi sağlığını bir kenara iterek sadece ve sadece ülkesine ve milletine hizmet için çalışan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk defa milletin vermiş olduğu oyla seçilen Cumhurbaşkanı olma onuruna layık gördü. Kozanlılar olarak sizler de katkı verdiniz. Allah razı olsun hepinizden. Biz inanıyoruz ki Kozan’ın insanı 2015 Haziran’ında yapılacak olan milletvekilliği seçiminde de partimize ve partimizin gösterdiği adaylara hak ettiği desteği verecek. Hak edene hak ettiği eveccühü gösterecektir. 10 Ağustos’ta verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum.

  Biz iktidar partisinin mensubu olmanın ötesinde, halkına hizmeti hakka hizmet sayan bir liderin arkasında yürüyen bir siyasi anlayışla hareket eden insanlarız. 
İl ve ilçe teşkilatlarımızın yanı sıra Ankara’ya göndermiş olduğunuz vekillerimizle sizlere hizmet vermek için AK Parti şemsiyesi altında Allah’ın izniyle var gücümüzle mücadele ediyoruz ve bundan sonra da edeceğiz” dedi.

 

  İMAMOĞLU’NA YENİ HİZMET BİNASI

 

  Başkan Fikret Yeni ve beraberindekiler, Kozan ve köylerine yapılan ziyaretlerin ardından İmamoğlu İlçesi’ne geçerek AK Parti İmamoğlu İlçe Başkanlığı’nın yeni hizmet birasının açılışına katıldı.

  Partililerin yanı sıra halkın büyük ilgi gösterdiği açılışta konuşan İl Başkanı Fikret Yeni, “Yeni Türkiye yolunda, yeni bir ilçe binasında hizmet vermenin şevkini ve keyfini yaşıyoruz” dedi.

  30 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından 10 Ağustos’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ciddi bir oy artışı yaşandığına dikkat çeken Başkan Fikret Yeni, 
“10 Ağustos’taki seçimde, Adana ve Adaya bağlı birçok ilçe gibi İmamoğlu’nda da yüzde 60’lara yakın bir oy aldık. Hemşerilerim de, ilk kez halkın oylarıyla seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hak ettiği desteği verdi. Hemşerilerime teşekkür ediyorum.

  Bu kısa dönem içerisinde yapılan 2 seçim bize şunu gösterdi. Hemşerilerimiz kendine verilenin kıymetini bildiğini, nankör olmadığını ve AK Parti’nin vermiş olduğu hizmetlere karşılık AK Parti’ye gerekli teveccühü gösterdiğini ortaya koydu. 30 Mart’ta şu veya bu sebeple, sebepleri tartışmaya gerek yok, İmamoğlu tercihini yaptı. Ama ben inanıyorum ki 5 yıl sonra hemşerilerim yapmış olduğu bu tercihin aslında AK Parti olması gerektiği inancıyla hareket edecek ve bizlere AK Parti’ye, AK Kadrolara gerekli teveccühü gösterecektir” diye konuştu.

 

  “YENİ TÜRKİYE VAR”

  AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar da “Artık yeni bir Türkiye var. Yeni Türkiye, 10 Ağustos’tan itibaren kurucu genel başkanımızın Cumhurbaşkanı olduğu, yeni bir başbakanımızın ve genel başkanımızın olduğu ve artık Türkiye’nin 12 yıldır dillendirdiği 2023 hedeflerine yeni bir yelken açtığımız bir dönem. Gerçekten çok heyecanlıyız. Adata yeniden, yeni bir heyecanla ülkemizi yeni ufuklara taşımak adına, yeni heyecanlarla donandığımız bir dönemde, bu ilçe binamızı açıyoruz” dedi.

 

  AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse de konuşmasında, “İnşallah, Allah bize burada hayırlı hizmetler yapmayı nasip eder. 10 Ağustos seçimlerinde ciddi bir oy artışı kaydettik. Bunun önümüzdeki genel seçimlerde de artarak devam etmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.