AK Parti Yüreğir İlçe Teşkilatı’nın dün öğle saatlerinde Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde düzenlediği açık hava toplantısına, ardından da Çukurova İlçe Teşkilatı’nın Yurt Mahallesi’nde akşam saatlerinde tertiplediği toplantıya katılan Başkan Fikret Yeni, 24 Haziran seçimlerine az bir süre kaldığını söyledi. Başkan Fikret Yeni, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ant içerek ifade ettiği muhasır medeniyet seviyesine giderken atacağımız ilk adımın tarihi 24 Haziran. Ona da çok az bir süre kaldı” dedi.

‘İMTİHAN GİBİ’

AK Parti teşkilatlarının 24 Haziran’ın ne anlama geldiğini çok iyi bildiğini belirten Başkan Fikret Yeni, “24 Haziran’da alacağımız sonuçlarla, ülke olarak, ümmet olarak, mazlum ve mağdurların geleceğinin şekillenmesi olarak ne anlama geldiğini biliyoruz. Sorumluğu çok ağır, ama sonuçları da o kadar güzel olacak çalışma sürecini başlattık. Hazreti Mevlana’nın çok güzel bir sözü var. ‘Zor olsun ki imtihan olduğu belli olsun’ der. Hakikaten imtihan gibi bir sürece girdik” şeklinde konuştu.

YAĞMUR’A RAĞMEN

Çukurova İlçesi’ndeki, yağmura rağmen yoğun katılım sebebiyle mitinge dönüşen toplantıda konuşması sık sık alkış ve sloganlarla kesilen Başkan Fikret Yeni, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“24 Haziran’da yapılacak olan seçimle sadece devletimizin başkanını seçmeyeceğiz. Zaten belli o. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. 24 Haziran’da biz bu ülkede artık 15 Temmuz’ların olmasına engel olacak, istikrarlı, güçlü Türkiye’nin ilk adımını inşallah atacağız. 24 Haziran’da biz Sayın Cumhurbaşkanımızın muasır medeniyet seviyesini aşmış, güçlü, önü açık, ümmetin umudu, mazlumların ve mağdurların umudu olan güçlü Türkiye’nin adımlarını atacağız. 24 Haziran’da biz hep beraber inşallah eski Türkiye’yi tamamen tozlu tarih sayfalarına göndereceğiz.

‘İŞİMİZ KOLAY DEĞİL’

İşimiz kolay mı? Gerçekten işimiz çok zor. Üzerimizdeki sorumluluk ağır. Bunu da inşallah hep beraber omuz omuza vererek, gece demeden, gündüz demeden, çalmadık kapı, sıkmadık el, bakmadık göz bırakmamak kaydıyla çalışarak üstesinden geleceğiz. Gelmek zorundayız.”