İl Başkanı Fikret Yeni’nin muhtarlarla buluşması devam ediyor. Seyhan ilçesinden başlayıp sırasıyla Karaisalı, Çukurova, Karataş, İmamoğlu ve Yüreğir ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bira araya gelen Başkan Fikret Yeni, Kozan ve Sarıçam ilçesindeki muhtarlarla da bir araya geldi. İlçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Adana Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerinin yanı sıra Kozan ve Sarıçam Belediyesi meclis üyelerin de hazır bulunduğu kahvaltılı toplantıya önceki ilçelerde olduğu gibi Kozan ve Sarıçam ilçesindeki mahalle muhtarları büyük ilgi gösterdi.

Adana’nın 15 ilçesini tek tek gezerek ilçelerdeki muhtarlarla mahallelerindeki sorunların aşımı ve istişaresi noktasında bir araya geldiklerini belirten Başkan Fikret Yeni, “Var olan sorunları veya ortaya çıkabilecek olan sorunların çözümü noktasında ne yapabiliriz, onun için burada bir aradayız. Yaptığımız bu toplantılarda teşkilatımız ve meclis üyelerimiz hazır bulunuyor. Muhtarlarımızın mahalleleriyle ilgili dile getirdikleri sorunları tek tek not alıyoruz. Eğer yapabiliyorsak hemen buradan bürokratları arayarak çözüm noktasını, eğer hemen çözümü olmayacak sorun olursa onunla ilgili burada bulunan sorumlu teşkilat mensubu arkadaşımızın bürokratlarla yapmış olduğu çalışmalar neticesinde muhtarımıza dönüş yapmak suretiyle sorunların çözümü noktasında gayret gösteriyoruz” dedi.  


Mahallelerindeki her türlü sorunların yanı sıra isteklerini de dile getiren mahalle muhtarları “Bizi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra sizlerin de buraya davet ederek sorunlarımızı dinlemenizden dolayı çok mutlu olduk. Bu toplantıların bundan sonra da yapılmasını istiyoruz” dedi.

Muhtarların dile getirdikleri sorunlar ile yaptıkları talepler yönetim kurulu üyeleri tarafından tek tek not edildi. Sağlık ve eğitim gibi önemli konularda ise İl Başkanı Fikret Yeni toplantı devam ederken telefonla ilgili yerleri arayarak sorunun çözümü konusunda bilgi verdi.