Üç Aylar'a erişmiş olmanın ve Regaip Kandili'ni idrak etmenin sevincini yaşadıklarını belirten Başkan Fikret Yeni, “Regaip Kandili adeta bir anahtar gibi, Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içine alan mübarek ayların giriş kapısını açmaktadır. Bu mübarek günlerde, İslam alemi ve ülkemiz için birliğimizin ne kadar önem taşıdığını daha iyi idrak etmemiz gerekiyor” dedi.

Regaip Kandili nedeniyle yayımladığı mesajda, kandil günlerinin, insanların yüce yaratıcı ile olan bağlarını yeniden gözde geçirme ve bu manevi iklimden yararlanmaları için büyük fırsatlar sunduğunu söyleyene Başkan Fikret Yeni, bu mübarek gün ve gecelerin feyzinden en güzel şekilde istifade edilmesi gerektiğine dikkat çekerek, şunları ifade etti:

“Bugün Üç Aylar’ın başlangıcı olan Regaip Kandili'ni idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ve buna benzer mübarek geceler, Peygamber Efendimizin insanlığa müjdelendiği müstesna gecelerdendir. Bizler de Üç Aylar’ın Müslümanlar için ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dileyip, bu manevi ayların faziletlerinden istifade etmek için dualar edeceğiz.

Ben bu vesileyle, Adanalı hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Regaip Kandili'ni tebrik eder, devletimize, milletimize, şehrimize, tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederim.”