Bugün öğrencilerin karne sevinci yaşayacaklarını belirten Başkan Fikret Yeni, “Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz yorucu bir eğitim ve öğretim dönemi geçirdiler. Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan çok kıymetli öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

  Öğrencilerin yarıyıl tatilinde yapacakları iç muhasebeyle 1’inci dönemi değerlendirme şansı bulacaklarını belirten Başkan Fikret Yeni, “Bu vesileyle öğrencilerimizin 2’inci döneme daha dinamik başlayacağına ve gelecekteki hedefleri için daha azimli ve kararlı olacaklarına inancım tamdır. Sevgili öğrenciler, notlarınız ne olursa olsun umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi asla yitirmeyin. Tatilinizi bir boşluk olarak değil aksine eksiklerinizi tamamlayacağınız, kitap okuyacağınız, faydalı bilgiler edineceğiniz bir zaman dilimi olarak değerlendirmelisiniz” dedi.

  Velilere de seslenen Başkan Fikret Yeni, “Bazı öğrencilerimizin karnelerinde arzu edilmeyen notlar olabilir. Ancak bu, çocuklarımızın sistemli ve düzenli çalışmalarıyla her zaman telafi edilebilecekleri bir durumdur. Bu yüzden çocuklarımızı lütfen suçlamayalım. Bu duygu ve düşüncelerle, yarıyıl tatilinin öğrencilerimiz, aileler ve öğretmenler için hayırlı, bundan sonraki dönemlerde de daha güzel başarılara vesile olmasını diliyor, huzur dolu bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum” şeklinde konuştu.