İş Kadını Aydan Aslantaş, herkesin seçimle ilgili şaşkınlığını atamadığı bir dönemde cesaretle  24 Haziran Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde aday adaylığını olduğunu açıklayan ilk isim oldu. 


ASLANTAŞ "MERAL AKŞENER TÜRKİYE'NİN KURTULUŞU İÇİN UMUT OLMUŞTUR"
İYİ Parti Adana Milletvekili A. Adayı Aydan Aslantaş yaptığı ilk açıklamada, ülkenin kötü gidişatına dur demek için yola çıktığını ifade ederek "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Türkiye’nin kurtuluşu için bir umut olmuştur. Ben de  bu kötü gidişatına "dur" demek için İYİ  Parti saflarında bir nefer olmak için milletvekili aday adayı oldum" dedi.

"ÜLKEMİN KARANLIKTAN KURTULMASINA KATKI KOYMAK ADINA A. ADAYIYIM"
Aslantaş daha sonra şöyle konuştu;
"Ülkemizin içinde bulunduğu karanlık günlerden devletimizi ve milletimizi aydınlığa çıkaracak; Cesareti ve azminden feyiz aldığım Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in emrinde Ülkemin ve Devletimin bu karanlık günlerden kurtulmasına katkı koymak için 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti’den Milletvekilli Aday Adayı olma kararı almış bulunmaktayım. Siz Kıymetli Hemşerilerimizin Destek ve Teveccühlerini bekler, Cenabı Allah'tan hayırlı olmasını dilerim"