Adana Büyükşehir Belediyesi yaz aylarını konserler, görkemli gösteriler ve çeşitli aktiviteler ile renklendiriyor

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Büyükşehir Belediyesi tarafından Pozantı'nın Kamışlı mahallesinde düzenlenen etkinliğe katılarak vatandaşlarla bir araya geldi

KENTİN KIRSALI DA KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİNDEN FAYDALANIYOR

Adana Büyükşehir Belediyesi kültür ve sanatı yaylalarda da yaşatıyor. Kent merkezindeki sıcaklıkların artmasıyla yaylalara çıkan hemşerilerinin ihtiyacının yalnızca su, yol olmadığına inanan, hemşerilerinin kentin merkezinde olduğu gibi yaylarında, sahilinde, kırsalında da Büyükşehir Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinliklerinden faydalanmasını sağlayan Başkan Hüseyin Sözlü, etkinliklere katılmayı da ihmal etmiyor.

"ADANA, KÜLTÜRÜN VE SANATIN BAŞKENTİ OLACAK"

Adana'nın kırsalında kırk yıldır yapılmayan hizmetleri dört yılda yapan, çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara verdiği damızlık koç ve fidan desteği ile hemşerilerinin yaşadıkları yerde kalkınmasını sağlayan Başkan Hüseyin Sözlü, Pozantı Kamışlı'da düzenlenen etkinliğe katılarak Ali Turaç konserini dinledi. Büyükşehir Belediyesi konservatuar ekibi ve bando ekibinin de sahne aldığı etkinliklere eşi Zeynep Sözlü ile birlikte katılan Başkan Hüseyin Sözlü yaptığı konuşmada Adana'nın kültür ve sanatın başkenti olma yolunda hızla ilerlediğini ifade etti.

KARŞILIKLI ÇİFTETELLİ OYNADILAR

Yargılama süreci biterek göreve tekrar iade edilen Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ise yaptığı konuşmada yaşadığı sürecin zorluğundan bahsederek yeniden Pozantılı hemşerileriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Programın devamında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay karşılıklı çiftetelli oynadı.