2019 yılının ilk fuarı olan Çukurova Kitap Fuarı kitapseverlerle buluştu. Özellikle hafta sonu kitapseverlerin kapıda uzun kuyruklar oluşturduğu Çukurova Kitap Fuarı bu yıl 350 bin ziyaretçi ile yeni bir rekora imza attı. Türkiye'nin dört bir yanından ünlü isimlerin konferansları ve çeşitli etkinlikler ile renklendirilen fuarda, hafta sonu ünlü yazarlar okurları ile buluştu.

BAŞKAN SÖZLÜ KURULAN STANTLARI ZİYARET ETTİ

Adana'yı kültürün ve sanatın başkenti haline getiren, ulusal ve uluslar arası fuarlarla kentin ekonomik gelişimine katkı sunan, Türkiye'nin en büyük Kitap Anıtı'nı kente armağan eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bu yıl 12'ncisi düzenlenen Çukurova Kitap Fuarı'nda kurulan stantları ziyaret ederek katılımcı yayınevi temsilcileri ve yazarlar ile sohbet etti.

SEVGİ GÖSTERİLERİ İLE YOLU SIK SIK KESİLDİ

Türkiye'nin ünlü yazarlarının imza gününe ve yazar okur buluşmalarına ev sahipliği yapan, yalnızca Adanalıların değil Çukurova bölgesindeki vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği Çukurova Kitap Fuarı'nı ziyaret eden Başkan Hüseyin Sözlü'nün yolu hemşerilerinin fotoğraf çekilme isteği ve sevgi gösterileri ile sık sık kesildi.