KILIÇDAROĞLU’YLA  DEV İFTAR

Partisinin kazandığı belediyeleri hayırlamak için Adana’ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Seyhan Belediye Başkanı  Zeydan Karalar ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i makamlarında ziyaret ederek başarılar diledi. Başkan Çetin, Kılıçdaroğlu’na özel hazırlanmış bir sürahi hediye etti. Kılıçdaroğlu daha sonra Adana Koop’ta düzenlenen iftara katıldı. CHP lideri Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Çukurova Belediyesi’nin 5 bin kişi olarak planladığı ancak 10 bine yakın kişinin katıldığı iftarın ardından uçakla Ankara’ya döndü.


“ÇUKUROVA’M, KUNDAĞIMIZ...”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, konuklarını Ankara’ya uğurladıktan sonra Ramazan etkinlikleri kapsamında sanatçı Onur Akın’ın 15 bini aşkın kişiye verdiği konseri izledi. Bir ara sahneye çıkan Çetin, Ahmed Arif’in “Çukurova’m, kundağımız, kefen bezimiz / Kanı esmer yüzü ak / Sıcağında sabır taşları çatlar / Çatlamaz ırgadın yüreği...” diye devam eden şiiriyle konuşmasına başladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun çok istediği halde konseri izlemeden Ankara’ya döndüğünü belirten Çetin şöyle devam etti:


“O PARKIN ADI GEZİ PARKI OLACAK”

“Bir yandan Gazze’deki zulüm yüzünden hepimizin içi yanıyor. Diğer yandan Türkiye’de 10 Ağustos’ta yapılacak kader seçimine hazırlanıyoruz.  Genel Başkanımız sayın Kılıçdaroğlu’nun gelemediği için söylememi istediği bir şey var. Hepimiz 10 Ağustos’ta Ekmelettin İhsanoğlu için yazlıklardan ve yaylalardan gelip oy kullanacağız.” Çetin, Adanalı sanatçı Haluk Levent’in adını vermeyi düşündükleri bir koruluk için de “Haluk Levent ‘Adımı verdirecek bir şey yapmadım’ dedi. Biz de o koruluğa koca bir park yapıp adını da Gezi Parkı koyacağız” dedi.