Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekilleri Ayhan Barut ve Müzeyyen Şevkin, Millet İttifakı adaylarının başarısı için gecesini gündüzüne katmaya devam ediyor. Barut ve Şevkin, bu kapsamda Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar’la birlikte Ceyhan’ın cadde ve sokaklarında, kasaba ve mahallelerinde yoğun bir seçim çalışması gerçekleştirdi.

Milletvekili Ayhan Barut, sabah saatlerinde Pozantı’da Millet İttifakı Adayı Şenol Eroğlu ile birlikte Kamışlı Mahallesi’nde arıcılar, köylüler ve üreticilere lavanta dağıtıp her koşulda üretenin yanında olduğunu belirttikten sonra Ceyhan’a geçerken Milletvekili Şevkin de yine sabah saatlerinde Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü ve Mobilyacılar Sitesi’ndeki esnafı ziyaret ettikten sonra Ceyhan yolunu tuttu.

CHP-İYİ PARTİ ELELE…

Ceyhan Hastane Caddesi ve Deprem Anıtı Parkı’nda vatandaşlardan çağdaş Ceyhan için genç başkan adayı Kadir Aydar’a destek isteyen Barut ve Şevkin’e İyi Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sedat Akkuş ve parti yöneticileri de eşlik etti.

Ceyhan halkının ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan Kadir Aydar’ın Ceyhan’da olumlu bir değişimin öncüsü olacağını vurgulayan CHP ve İyi Parti kurmayları, belediyeciliğin dertlere derman olma anlamı taşıdığına işaret etti.

Esnafın ekonomik kriz nedeniyle büyük sorunlarla karşı karşıya olduğunu kaydeden Milletvekilleri Barut ve Şevkin, halkın ekonomik krizden kurtulması için yeni ve çağdaş uygulamalara, dünya ölçeğinde ekonomik atılımlara ihtiyaç olduğunu vurguladı.

HALKÇI BELEDİYECİLİK VURGUSU

Ceyhan merkezindeki çalışmaların ardından Doruk Kasabası ve Körkuyu Mahalleleri’ne geçen CHP ve İyi Partililer, coşku, sevinç ve umutla karşılandı. Doruk Beldesi’nde yüzlerce vatandaşa hitap eden milletvekilleri Barut ve Şevkin, çiftçinin, esnafın, vatandaşın her koşulda ülkesine sahip çıktığını ancak 17 yıldan bu yana sorun üstüne sorun yaşadığını dile getirdi. Türkiye’de bir yerel seçim süreci yaşandığını ancak koltuklarını kaybetme korkusunda olanların yalan ve iftiralara başvurduğunu belirten Milletvekilleri Barut, Şevkin ve Ceyhan Adayı Kadir Aydar, “Bizler halkımızın huzurlu kentlerde yaşaması için mücadele ediyoruz. Bu nedenle halkçı belediyeciliği benimseyen adaylarımıza destek istiyoruz. Hiç kimse merak etmesin bu ülkede herhangi bir beka sorunu olduğunda ilk önce bizler göğsümüzü siper ederiz. Sadece bir yerel seçime gidiyoruz ve Türkiye’nin tüm kentlerinde olduğu gibi Ceyhan’da da Millet İttifakı adayının belediye başkanı olması gerektiğine inanıyoruz” diye konuştu.