CHP Adana Milletvekili Adayı Nesrin Göçhan, CHP iktidarında herkesin hak ettiği değeri göreceğini söyledi.

Göçhan, seçim çalışmaları kapsamında Kenan Evren Bulvarı’nda gündüz esnafı gezdi, akşamda Yüreğir ilçesinin Levent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ziyaretleri  sırasında vatandaşlarla sohbet eden  Göçhan, ‘’Piyasalar gittikçe durgunlaştı.  Esnaf kan ağlıyor. Cirolar düştü. Esnaf evine ekmek götüremiyor. Tüm bu sıkıntılara 1 Kasım’daki CHP iktidarında son vereceğiz. Sizlerden  sadece CHP’yi iktidara getirmenizi istiyoruz’’ dedi.

Göçhan, Levemt Mahallesi’ndeki toplantıda da,  seçim çalışmaları sırasında kentin en ücra yerlerine kadar giderek sorunları tek tek tespit ettiklerini söyledi. Yaşanan sıkıntıları yerinde tespit ettiklerimi belirten Göçhan,  şöyle konuştu.

‘’13 yıllık AKP iktidarında Adana hak ettiği yatırımları alamadı. Adana’yı CHP iktidarında şahlandıracağız. Kayrımcılık yapmayacağız. CHP iktidarında herkes hak ettiği değeri görecek. İşsizlik CHP iktidarında son bulacak, emekliler hak ettiği değeri CHP iktidarında alacaklar. Sosyal Güvenlik kuruluşlarına tabi olmayan, yoksulluk eşiği altında geliri olan muhtaç durumdaki bütün ailelere, yaşamlarını asgari düzeyde sürdürebilmelerine yetecek tutarda aile sigortası aylığı ödeyeceğiz.’’

Toplantıya, CHP Milletvekili ve Adayı Zülfikar Tümer, Milletvekili Adayları,  Gülcan Abalı,  Müzeyyen Şevkin ve Kemal Derin ile Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel de katıldı.