CHP Milletvekili Adayı  Nesrin Göçhan, dur durak bilmeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. Göçhan, Yumurtalık, Karaisalı, Sarıçam, Yüreğir  ve Ceyhan ilçelerine çıkartma yaparak, köylerde vatandaşlarla bir araya gelip, sohbet etti, ilçe merkezlerinde ise esnafı ziyaret ederek CHP’ye oy istedi.  Göçhan, Huzurevi’nde yaşlılarla, Yedipınar Engelliler Derneği’nde ise engelli vatandaşlarla buluştu.

‘’Halkımız Cumhuriyet tarihinin en zor günlerini yaşıyor’’ diyen Göçhan, ‘’ CHP iktidarında tüm olumsuzluklara son vereceğiz. CHP iktidarında işçi, işveren, kadın, genç, çiftçi, köylü, öğretmen, memur, esnaf, emekli ve öğrencileri hakça, özgürce ve insanca yaşatacağız. CHP iktidarında, toplumun her kesimi rahat bir nefes alacak, Türkiye huzura kavuşacak.’’ Dedi.

Konuşmalarında,  ‘’İnsanca yaşamak ve emeğinizin karşılığını alabilmeniz için CHP’ye oy verin’’ diyen Göçhan, şunları kaydetti:

‘’ CHP’ye oy verin ki; sizi 13 yıldır yoksullaştıran AKP iktidarı son bulsun.  CHP iktidarın da sizlerin yüzünüzü güldürmek için çok çalışacağız. Devlet birey için vardır, biz önce insan derken insanlara hak ettiği  değeri CHP iktidarında vereceğiz. Hep birlikte yoksulluğun, terörün  ve yasakların olmadığı bir ülkede  mutlu bir şekilde yaşayacağız.’’

Göçhan, konuşmalarında işsizliği ortadan kaldıracaklarını, emeklilere 2 maaş ikramiye vereceklerini, mazotu çiftçiye 1,8 liradan satacaklarını,  sosyal güvenlik kuruluşlarına tabi olmayan, yoksulluk eşiği altında geliri olan muhtaç durumdaki bütün ailelere, yaşamlarını asgari düzeyde sürdürebilmelerine yetecek tutarda aile sigortası aylığı ödeyeceklerini de  yineledi.