CHP Adana Milletvekili Adayı Nesrin Göçhan,  beraberinde Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Nevin Biçer ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  Kurtuluş Mahallesi’ndeki semt pazarı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.  Göçhan, semt pazarına alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet ederek, CHP’ye oy istedi.

1 Kasım seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirten Göçhan, ‘’ Ülkeyi her geçen gün bilinmezliğe sürükleyen AKP hükümetinden ülkeyi kurtarmalıyız’’ dedi.

Göçhan,   işçi, köylü, memur ve esnafın zor şartlar altında geçimlerini sürdürmeye çalıştığını ifade ederek, şöyle konuştu:

 ‘’Ülkemizde her vatandaşımız zor şartlar altında yaşıyor. Ekonomideki düşül, gelir azlığı semt pazarlarını da vurdu. Semt pazarlarında satılan ürünler vatandaşların alım gücünün düşüklüğü nedeniyle tezgahlarda bekliyor. Pazarcılar dertli, vatandaşlar dertli sıkıntılı, mutsuzlar ülkesi olduk. Esnafın sorunu CHP iktidarında sona erecek.  Toplumun her kesimini rahatlatacak projelerimiz hazır. Sizlerden 1 Kasım’da CHP’yi tek başına iktidara getirmenizi istiyoruz’’ diye konuştu.

Göçhan, daha sonra Milletvekili adayları Müzeyyen Şevkin ve Rukiye Çinkılıç ile birlikte Karaisalı’ya giderek İlçe Başkanı İlhan Şahin’i ziyaret etti.