Milletvekili adayı Göçhan, Adana’nın merkez ve bağlı ilçelerinde yaptığı seçim çalışmaları sırasında vatandaşlarla bir araya geldi. Göçhan, Seyhan Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlediği Fener Alayına da katıldı.

 

Göçhan, toplantılardaki konuşmasında, sosyal devletin anayasanın değiştirilemez maddeleri arasında yerini aldığını kaydedip ‘Devlet, bu maddenin gereğini yerine getirmek zorundadır. Bu başbakan ve hükümet ise sosyal devletçilikten tamamen ülkeyi uzaklaştırmıştır. Sosyal devletten belirli kesimleri yararlandırırlarken, ötekileştirdikleri toplulukları yararlandırmıyorlar’  ifadelerini kullanarak sosyal devleti yeniden ayağa kaldıracaklarını söyledi. İşsizliğin arttığına vurgu yaptı.

 

İşsizliğin arttığına vurgu yapan Göçhan, hukukun resmen çökertildiğini, vatandaşın hükümetten hak isteme talebinin tamamen ortadan kaldırıldığını ve insanların biat eden toplum haline getirilmek istendiğini kaydedip ‘buna asla izin vermeyeceğiz. CHP olarak işsizliği tarihe gömecek, yüzde 30’lara varan üniversiteli işsizlere iş bulmak bizim asli görevimizdir. Vatandaş olarak sizler de bizlere 1 Kasım günü sandıkta güç vereceksiniz, oyunuzla CHP’yi iktidar yapacaksınız’ dedi.

 

Yandaşa değil halkına hizmet edecek olan CHP iktidarına sayılı günler kaldığını vurgulayan CHP Adana Milletvekili adayı Nesrin Göçhan, Adanalıların sandığına ve namusu olan oylarına sahip çıkacağını belirterek sözlerini şöyle tamamladı:

 

‘Atatürk 'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti kazanımları, çağdaş, demokratik, eşit haklar ve özgürlük, sosyal devlet, adalet, çağdaş eğitim CHP iktidarında olacaktır.  Ver oyunu CHP’ye, huzuru ve mutluluğu birlikte tesis edelim. Halkın parisi CHP bu seçimde halkın umudu oldu. Oy verin gitsinler, oy verin CHP gelsin.’’