Terörü lanetleyen ve Türkiye’nin sonsuza kadar yaşayacağını söyleyen Başkan Gökçe, şu mesajı verdi:

“Bir yandan FETÖ, bir yandan PKK-PDY, bir yandan da DAEŞ terör örgütleri ülkemizin dört bir yanında vahşi saldırılar düzenleyerek, vatanımızın birlik ve beraberliğine, bütünlüğüne, milletimizin huzuruna ve canına darbe vurmaya çalışıyor. Türkiye’nin büyüyüp, güçlenmesini istemeyen bazı dış güçlerin maşası olan bu terör örgütlerinin saldırılarını iyice yoğunlaştırması her ne kadar acılarımızı artırsa da, Türkiye’yi sonsuza kadar yaşatma kararlılığımıza zarar veremez.

AMAÇLARINA ULAŞMALARI MÜMKÜN DEĞİL

Dışarıdan desteklendikleri kesin olan bu terör örgütlerinin işbirliği yaptığı ve ülkemize böylece daha fazla zarar verme çabasında olduğu da ortaya çıkmaktadır.  Kadın, çocuk demeden katleden, çocukları canlı bombalar haline getirerek hain emelleri için kullanmaktan çekinmeyen, güvenlik güçlerimizi şehit eden, geride gözü yaşlı eşler, anne-babalar, yetimler bırakan gözü dönmüş terör örgütlerinin amaçlarına ulaşması, dün olduğu gibi bugün de mümkün olmayacaktır.

PROVAKATÖRLERE DİKKAT
Askerimize, polisimize yönelik saldırılarla ülkemizi zayıflatmak, sivillere yönelik katliamlarla da iç savaş çıkarmak isteyenlere karşı çok dikkatli ve sağlam durulması gereken günlerden geçiyoruz. Güvenlik güçlerimiz hainlere gereken cevabı verirken, milletimiz de provakatörlere karşı dikkatli olmalı, birliğimize, kardeşliğimize zarar verecek eylem ve davranışlardan kaçınılmalıdır.

Milliyetçi Hareket’in lideri, Türkmenbeyimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’e bu konuda kulak verilmeli, O’nun itidalli davranış ve demeçleri örnek alınmalıdır.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ SONSUZA KADAR YAŞAYACAKTIR

Güvenlik güçlerimize, milletimize ve devletimize yönelik saldırıları kınıyor, bu tür saldırıları gerçekleştiren terör örgütleri ile onları kullanan Türkiye düşmanlarını lanetliyorum. Ülkemiz, milletimiz ve devletimiz her türlü saldırının üstesinden gelecek güce ve kararlılığa sahiptir.

Kayıplar canımızı yakıyor ama yaşanan acılar ne kadar büyük olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşayacaktır…

Saldırılarda şehit olan güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.”