Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Gökhan Yağ, kırsalda yaşayan halkın sorunlarını en iyi bilen partinin CHP olduğunu belirterek, “Toplumdaki sorunları  çözecek, barış ortamını sağlayacak, halkı refaha kavuşturacak tek parti CHP’dir. CHP kadroları ülkeyi yönetmek için hazır. 1 Kasım CHP iktidarıyla birlikte halkın bayramı olacak” dedi.

CHP Adana Milletvekili adayları il örgütüyle birlikte seçim çalışmalarına hız verdi. CHP Sarıçam İlçe Örgütü’nün Yarımca ve Yeni Yayla mahallerinde düzenlediği mahalle toplantılarına CHP Adana İl Başkanı Gökhan Yağ, İl Başkan Yardımcısı Erdal Biber, milletvekili adayları Burhanettin Bulut, Nesrin Göçhan ve İbrahim Demir ile eski Sarıçam İlçe Başkanı Musa Gökdemir katıldı.

“SORUNLARI ÇÖZECEK TEK PARTİ CHP”

CHP Adana İl Örgütü olarak 1 Kasım erken seçimlerinin startını mahalleye dönüştürülen kırsaldaki eski köylerden verdiklerini belirten Yağ, kalkınmanın kırsaldan başlaması gerektiğini vurguladı. 13 yıllık AKP iktidarı döneminde toplumun etnik köken, dini inanç gibi farklılıklarına göre ayrıştırıldığını, ötekileştiren politikalar ve çözümsüzlük üzerine kurulu uygulamalar nedeniyle toplumsal barışın bozulduğunu kaydeden Yağ, CHP’nin toplumun tüm sorunlarını çözecek tek parti olduğunu söyledi.

“1 KASIM HALKIN BAYRAMI OLACAK”

Yağ, “Ülke menfaatlerini parti menfaatlerinin üzerinde tutarak ‘Önce Türkiye’ diyen CHP toplumdaki gerginliği sonlandıracak, barış ortamını sağlayacak, halkı refaha kavuşturacak tek partidir. CHP olarak kadrolarımız hazır. 1 Kasım CHP iktidarıyla birlikte hepimizin bayramı olacak” diye konuştu.

“CHP’NİN OLMAZSA OLMAZI KIRSAL”

CHP’nin kırsal kalkınmayı benimseyen parti olduğunun altını çizen Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven, “CHP’nin olmazsa olması kırsaldır ve kırsal bizim için çok önemli” şeklinde konuştu.


“ÜLKEYE BARIŞI CHP GETİRECEK”

CHP iktidarında çiftçiye mazotun 1,5 TL’den verileceğini, emekli maaşlarının 1500 TL olacağını ve dini bayramlarda birer maaş ikramiye verileceğini, asgari ücretin de en az 1500 TL olacağını dile getiren CHP Adana Milletvekili Adayı Burhanettin Bulut, CHP’nin her kesime ulaşacak politikalarının hazır olduğunu ifade etti. Ülkeye barışı 1 Kasım’da CHP’nin getireceğini vurgulayan Bulut, “Tüm sorunların çözümü CHP’de” ifadelerini kullandı.

“CHP’YE VERİLEN OY BOŞA GİTMEZ”

CHP Adana Milletvekili Adayı Nesrin Göçhan da kadınların toplumsal barışın sağlanmasında önemli bir rolü olduğunu kaydetti. CHP’yi iktidar yapmak için kadınların desteğinin çok önemli olduğunu dile getiren Göçhan, “CHP’ye vereceğiniz oy hiçbir şekilde boşa gitmez” dedi.

“CHP’YE 300 MİLLETVEKİLİ VERİN TÜM SORUNLARI ÇÖZELİM”

CHP Adana Milletvekili Adayı İbrahim Demir ise başta terör olmak üzere tüm sorunları CHP’nin çözeceğinin altını çizerek, “CHP’ye 300 milletvekili verin tüm sorunları çözelim” diye konuştu.