Göçhan,  Milletvekili ve Milletvekili Adayı Elif Doğan Türkmen, Milletvekili Adayı Doç. Dr. Gülcan Abalı, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel ve partililerle birlikte  Yüreğir İlçesine bağlı Yakapınar Mahallesi ile Nacarlı, Akpınar, Çelemli, Çatalpınarı ve Belören köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet toplantısı yaptılar.

Sohbet toplantılarında Ankara’daki Barış Mitingi’nde gerçekleştirilen kanlı terör saldırısı kınandı, barışın ve demokrasinin önemi anlatıldı.

Milletvekili Adayı Nesrin Göçhan, sohbetteki konuşmalarında,  Ankara’daki katliamın Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kanlı terör saldırısı olduğunu ifade etti.  Saldırıyı ‘’İnsanlığın Bittiği An’’ olarak değerlendiren Göçhan, ‘’Mitinge gidenler demokrasi ve barış için yürüyorlardı. 10 Ekim Cumartesi Türkiye’nin kara günüdür. Türkiye kan ağlıyor. Türkiye’ye ateş düştü. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz’’ dedi.

Sosyal demokratların her zaman demokrasi ve barıştan yana olduğunu ifade eden Göçhan, şunları kaydetti:

‘’Ne kadar bomba atarlarsa atsınlar biz yine de inadına barış diyeceğiz. Büyük Önder Atatürk’ün ‘Yurtta Sulh Cihan’da Sulh’ söylemini her yerde haykırıp,  barış istemimizi her zaman dile getireceğiz. Barışa ‘evet’, teröre ‘hayır’ diyeceğiz.  Barıştan hiçbir zaman vaz geçmeyeceğiz. Ankara’da hayatlarını kaybeden Barış Şehitleri’ne Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralananlara da acil şifalar diliyorum.’’

Göçhan, kanlı terör saldırısını gerçekleştiren faillerin bulunmasını da istedi.

Milletvekili Elif Doğan Türkmen de birilerinin karanlık Türkiye için çaba harcadığını ifade ederek, ‘’Ama biz bu oyunu bozacağız ve Türkiye’ye sahip çıkacağız. Tertemiz bir Türkiye, huzurun ve terörün olmadığı bir Türkiye aldılar. Ama şimdi terör var, huzur yok. 1 Kasım bunların hesabını sorma zamanı, sizlerin gereğini yapacağına inanıyorum’’ dedi.

Milletvekili Adayı Gülcan Abalı ise, ‘’Önce insan Önce Türkiye deme zamanı, çocuklarımız ve geleceğimiz için barış diyoruz. Biz hep biriz, birlik ve beraberliğimizi mutlaka korumalıyız. 1 Kasım’da oy verirken Türkiye’nin geleceği için oy verin’’ diye konuştu.

Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel de cüzdanında taşıdığı İstiklal Gazisi Madalyası’nı vatandaşlara göstererek, ‘’Bu vatan kolay kazanılmadı. Ben de İstiklal Gazisi torunuyum, Cumhuriyeti, barışı ve demokrasiyi korumak, öncelikli sorumluluğumuzdur’’ dedi.