Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte, seçim çalışmalarını Yurt Mahallesi’ndeki Sosyete Pazarı’nda sürdürdü.

İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça, meclis üyesi adayları ve Eşi Ayşe Çetin ile birlikte Sosyete Pazarı’nı gezen Soner Çetin, esnafla sohbet etti, pazar alışverişine gelen kadınlara karanfil verdi. Soner Çetin, pazar ziyareti sırasında vatandaşlardan büyük ilgi ve sevgi görürken, etrafında büyük kalabalıkların oluşması dikkat çekti.

Vatandaşların gösterdiği büyük ilgi nedeniyle neredeyse saatlerce pazardan çıkamayan Başkan Soner Çetin, pazar esnafının da halini hatırını sorarak, hayırlı işler dileğinde bulundu.

BAŞKAN ÇETİN VATANDAŞLARI KIRMADI

Bu arada Sosyete Pazarı çıkışında Başkan Soner Çetin’i güzel bir sürpriz bekliyordu. Pazar çıkışında bulunan seçim otobüsü o sırada Adana türküleri çalıyor ve vatandaşlar da buna eşlik ederek oynuyordu. Vatandaşlar bir anda Başkan Çetin’in aralarına alarak kendileriyle birlikte türküler eşliğinde oynaması içi ısrar ettiler. Vatandaşları kırmayan Soner Çetin’in de oyuna katılması renkli görüntüler oluşturdu.

Bu durumu gören vatandaşların, “Başkan Soner Çetin güle oynaya seçim çalışması yapıyor” yorumunda bulunması dikkat çekti.