Başkan Öztürk, yeni dönemde Seyhan’ın güney mahallelerinin tümüne hitap edecek kapasitede bir Hayal Park inşa edileceğini açıkladı. Öztürk, yürüyüş yolları, açık hava spor aletleri, yüzme havuzu, futbol, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortu ile süs havuzları ve dinlenme alanlarının bulunacağı yeni Hayal Park’ın öncekinden daha çok beğeni toplayacağını ifade etti.

Öztürk, yeni Hayal Park’ın Barbaros, Akkapı, Yenibey, Bey, Gülpınar, Meydan, Dağlıoğlu, Mirzaçelebi, Dumlupınar, Havuzlubahçe, Gülbahçesi, Hürriyet, Mıdık ve Hadırlı Mahalleleri başta olmak üzere tüm güney bölgesi mahallelerine hitap edeceğini belirtti.

“Yeni dönemde inşa edilecek yeni Hayal Park şimdiden Seyhanımıza hayırlı olsun” diye konuşan Belediye Başkanı Azim Öztürk, “Seyhanımızın her mahallesi bizim için aynı öneme sahiptir. Yediden yetmişe herkesin hizmetlerimizden adaletli bir şekilde yararlanması önceliğimizdir. Bu anlamda güney mahallelerimizde kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarımızı planlarken öncekinden daha büyük ve içerik açısından daha zengin olacak bir Hayal Park’ın yerini şimdiden belirledik. Yeni hizmet dönemimizin ilk yılında bu önemli projemize başlamış olacağız” diye konuştu.