Büyükşehir Meclis üyesi iş adamı Sıtkı Polat, Şükrü Çobanoğlu ilköğretim okuluna bilgisayar hediye etti. Bilgisayar, AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan’ında katıldığı törenle teslim edildi.

Milletvekili Gürkan, ve Sıtkı Polat, okula gelişleri sırasında öğrenci, öğretmen ve veliler tarafından karşılandı. Törene okul müdürü Mehmet Öztürk, Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Cengiz Şen, okul Aile Birliği Başkanı, öğrenci, öğretmen ve çok sayıda veli katıldı. Tören öncesi Gürkan ve Polat, bir sınıfa girerek buradaki öğrencilere tek tek süt dağıtarak faydasını anlattı.

Burada bir konuşma yapan Milletvekili Fatoş Gürkan, okul günlerini hatırladığını belirterek, öğrencilere büyüyünce ne olmak istediklerini sordu. Öğretmen, Avukat, gazeteci gibi çeşitli meslek dallarını söyleyen öğrencilere seslenen Gürkan, “Ülkemizin aydınlık ve şirin yüzleri olan sizlerle gurur duyuyoruz.  Türkiye’nin daha ileriye gideceğine inanıyor, sizlere güveniyoruz. Bu ülkeyi gelecek de sizlere emanet edeceğiz” dedi.

Gürkan, hükümetin okullara, buralardaki öğrenci ve ailelere çok önem verdiğini hatırlatarak eğitime yapılan yardımların karşılıksız kalmayacağını belirterek, “Öğrencilerimiz, öğretmenlerimi ve velilerimizi sevindiren partimizin meclis üyesi Sıtkı Polat’ı katkılarından dolayı kutluyor kendisine teşekkür ediyorum"  şeklinde konuştu.

 

GÜRKAN ÇOCUKLARI SEVDİ ONLARI DİNLEDİ

 

Duygu dolu anlar yaşandığı teslim töreni sırasında iş adamı Sıtkı Polat’ da “Daha önce okul aile birliğine verdiğimiz sözü yerine getirmenin sevincini yaşıyoruz. Eğitime destek anlamında bir katkı sağladıysak ne mutlu bizlere” dedi.  

Yapılan konuşmaların ardından okula getirilen diz üstü bilgisayar, dar gelirli öğrencilerin yer aldığı 2 B sınıf öğrencileri ile öğretmenleri Hatice Yılmaz’a teslim edildi.

 Daha sonra, okulun ana sınıf ile diğer sınıfları da tek tek ziyaret eden Milletvekili Gürkan, buradaki çocuklara sarılarak sevdi. Ana sınıf öğrencileri de, bahar ayının gelmesinden dolayı okul bahçesinde oyun oynamak için oyun parkı istediklerini dile getirdiler. Gürkan’da okula kısa sürede oyun parkı yapılması için yetkililere talimat verdi. Öğrenciler kendilerini ziyaret eden Milletvekili Gürkan’la bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.