AK Parti Adana Milletvekili Av.Fatoş Gürkan’ın annesi Fatma Zopçuk, geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı. Acıbadem hastanesinde acil ameliyata alınan Anne Zopcuk, başarılı operasyonun ardından  yoğun bakıma alındı. Zopcuk, daha sonra Kardiyoloji servisine alınarak burada tedavisine devam edildi. Halen kontrol altında tutulan anne Zopcuk’un sağlık durumu iyiye giderken hastane ziyaretçi akınına uğradı.

 Partililer ve bürokratlar Milletvekili Gürkan’a ‘Geçmiş olsun’ dileklerinde bulundular.   Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve eşi Aylin Coş başta  olmak üzere, AK Parti Kütahya Milletvekili, Dışişleri Komisyonu üyesi Prof Dr. İdris Bal, Adana Milletvekili Necdet Ünüvar,  Mehmet Şükrü Erdinç, AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse,  İlçe Belediye Başkanları, AK Parti ilçe Başkanları, meclis üyeleri, Gençlik Kolları Başkanları, parti üst düzey üyeleri, ile vatandaşlar Gürkan’ı ziyaret etti. 

Ziyaretçilerine teşekkür eden Gürkan, “Annemin tedavisiyle ilgilenen başka hastane doktorları ve personel olmak üzere  beni yalnız bırakmayarak yanıma gelen, telefon ve mesajla ulaşarak dualarını eksik etmeyen ve bizlere moral veren tüm dostlarımdan Allah razı olsun. Herkese sağlık ve mutluklar diliyorum” dedi.