CHP’nin Adana’daki mahalle mitingleri hız kesmeden devam ediyor. Son 4 gündür Karşıyaka ve Seyhan’da toplam 4 mahalle mitingi gerçekleştiren CHP’nin kurmayları, dün de Hadırlı’yı salladı.

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı ve şölen havasında geçen mitingde meşaleler yakıldı, gezi lehinde sloganlar atıldı.

Coşkulu kalabalığa konuşan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, mevcut koşulların ortaya çıkardığı durumun CHP lehine olduğunu söyledi. Karalar ”Yaptığımız toplantı ve mitinglerdeki coşkulu kabalıklar iktidar olacağımızın göstergesidir. Mutlaka sandığa gidelim. Partimize ve oyumuza sahip çıkalım” diye konuştu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise CHP iktidarına sayılı günler kaldığına işaret ederek “Az önce Mersin’e yolcu ettiğimiz Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun size selamını getirdim. Sizler de 7 Haziran’da Anadolu’nun Kemal’ini Başbakan yaparak en büyük hediyeyi verin” dedi.

Kimseyle tartışmadan, polemiğe girmeden seçim bildirgesinde yer alan projelerle halkı kucaklayacaklarının altını çizen CHP Milletvekili Adayı Aydın Uslupehlivan da, “Açıkladığımız her çalışma ayakları yere basan, tutarlı ve mantıklı projelerdir. Bütçeye ek yük getirmek şöyle dursun, yaratacağımız yeni gelir kalemleriyle Hazine’yi de kalkındıracağız” görüşünü savundu.

Uslupehlivan “CHP kadroları, işsizliği en aza indirecek, emekliyi, işçiyi, esnafı ve toplumun yaşam zorluğu çeken tüm kesimlerini rahatlatacak bilgi ve birikime sahiptir” değerlendirmesinde bulundu.

CHP’nin Hadırlı mitingine Seyhan Belediye Başkanı Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Çetin ve CHP Adayı Uslupehlivan’ın yanısıra, İl Başkanı Burhanettin Bulut, Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş, milletvekili adayları İbrahim Özdiş, Sedat Doğan, Müzeyyen Şevkin ve Kemal Derin ile çok sayıda partili katıldı.