Partililerin Adana seninle gurur duyuyor sloganları ile toplantıya başlayan Bayrak, "Hep Birlikte Yeni Türkiye parolasıyla çıktığımız bu kutlu yolda, Yeni Anayasa, Yeni Türkiye ve Başkanlık Sistemi için, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde AK Parti Adana Milletvekili Aday Adaylığımı gururla açıklıyorum." dedi.
Ortadoğu Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Adana Ticaret Odası, Sağlık Turizmi Derneği ve CANEV Vakfı Üyeliği görevlerini de yerine getiren Dr. Halis Bayrak basın toplantısında, bir Çukurova sevdalısı olduğunu belirterek," Bir çok ticari ve sosyal faaliyetlerim bulunmaktadır. Kısacası Adana'da kazanıyor, Adana'ya harcıyorum. İşletmelerimizde bine yakın kişi çalışıyor, Allah'ıma her zaman dua ediyorum, inşallah daha fazla kişi çalıştırırım diye." dedi.

Bu göreve karar verirken büyük bir sorumluluğa da talip olduğunun altını çizen Dr. Halis Bayrak, "AK Partili seçmenlerimin yanında diğer partili her yaştan insanın desteğini ve teveccühünü gördüm ve kutlu yola hep birlikte Adana olarak baş koyduk. Önce Adanamıza sonra ülkemize hizmet etmek için yola çıktım. Vekil olacak bilgi birikimim ve enerjimin var ve başaracağımdan da hiç şüpheniz olmasın. Allah izin verirse sizleri mahcup etmeyeceğim.

Teşkilat ile birlik içinde çalışacağını vurgulayan Bayrak, "İl ve İlçe Teşkilat Başkanlarım ve Teşkilat Yönetimim, İl ve İlçe Kadın Kollarım, partimin geleceği İl ve İlçe Gençlik Kollarım ve çok değer verdiğim mahalle temsilcilerim, sizlerle birlikte çalışacağım ve birlikte başaracağız. Pasif vekil değil aktif vekil, üreten ve sorun çözen bir vekil olacağım. Buradan bu söz veriyorum." dedi.


Seçim çalışmalarına akademik açıdan da bakacaklarını belirten Halis Bayrak, " Adana için çok güzel projelerimiz var, Üniversitede görevli hocalarımız ile beraber çalışmamızı önümüzdeki günlerde sizlerle ve tüm Adanalı hemşehrilerimizle paylaşacağım." dedi.

Toplantı sonunda partililerin omuzlarında İl binasından ayrılan Dr. Halis Bayrak, herkesle tek tek tokalaşarak  teşekkür etti.

İl Binası çıkışında omuzlara alınan Dr. Halis Bayrak, herkesle tek tek tokalaşarak  teşekkür etti.