Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde Adana İl Örgütü tarafından düzenlenen ve cumartesi günü gerçekleştirilecek “Her şey çok güzel olacak ama nasıl?” konulu panele davet etti.

“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

İl Başkanı Çelebi yaptığı açıklamada, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nun kazandığına dikkati çekti. İktidarın hukuki dayanaktan yoksun gerekçelerle seçimin iptali için başvurduğu Yüksek Seçim Kurulu’nun yine hukuki dayanağı olmayan nedenlerle seçimin yenilenmesi kararı verdiğini anımsatan Çelebi, “İstanbul’un seçilmiş belediye başkanı olan sayın Ekrem İmamoğlu’dur. Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran’da yapılacak seçimde yeniden belediye başkanı seçilecek ve her şey çok güzel olacak” dedi.

PANELE DAVET

Adana İl Örgütü olarak düzenledikleri, moderatörlüğünü Av.Erdal Yıldırım’ın yapacağı, gazeteciler Şirin Payzın, Levent Gültekin ve Deniz Zeyrek’in konuşmacı olarak katılacağı “Her şey çok güzel olacak ama nasıl?” konulu panelde 31 Mart seçimleri ile 23 Haziran’da yapılacak seçimin farklı boyutlarla ele alınacağını kaydeden Çelebi, “Türkiye’nin saygın, güvenilir gazetecilerinin her şeyin nasıl güzel olacağını anlatacağı panelimiz 25 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.  Tüm hemşehrilerimizi bu önemli panele bekliyoruz” diye konuştu.