Geçen yıl yapılan yerel seçimlerde MHP’den başkan seçilen Ahmet Sel, aradan geçen 18 aya rağmen heyecanını yitirmeden hizmet üretmeye devam ediyor. Ahmet Sel, ilk önce şehir içindeki altyapı sorunlarına el attı. 14 kilometrelik kanalizasyonu yenileyerek sistemi sorunsuz hale getirdi. Sel’in ikinci hamlesi ise, yine şehir merkezi ve mahallelerin yolları ile kaldırımlarına parke döşemek oldu.

SONRA YOL VE KALDIRIM

Ancak Başkan Ahmet Sel için bu kolay olmadı. Sel, şu bilgileri verdi:

“Parkeyi ya dışarıdan alacaktık yada kendimiz üretecektik. Dışarıdan almak Fekeli vatandaşlarımızın parasını israf etmek olacaktı. Onun için parke şantiyesi kurduk. 250 bin liralık tesisi, ikinci elden 40 bin liraya satın alıp tamir ettik. Ama bu sefer de kum lazımdı. Yeni su tutmaya başlayan Feke-2 Barajının altında kalacak olan kumları almamıza izin verilmedi. Bazı malum yerlerden engeller çıkarıldı. Ama pes etmedik. Kumları gece araçlarla çekerek adeta hırsızlık yaptık. Feke’nin kumunu Feke’den esirgeyenleri hayal kırıklığına uğrattık.”

İNATLA ISRARLA HİZMET

Sel, devamla “Böylece şantiyeyi işler hale getirdik. Devletten bir kuruş almadan, tamamen kendi kaynaklarımızla üretime geçerek, 14 kilometrelik yol ve kaldırımlarda her evin önüne kadar parke döşemeye başladık. Bu hizmeti imkanlarımızı zorlayarak yaparken, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçelerinin yol ve kaldırımlarını devlet döşüyor. Bu ayrımcılığı ben değil, vatandaşlarımız yorumlayacak ve gereken değerlendirmeyi elbette onlar yapacak. Biz, muhalefet kompleksine kapılmadan, engellere aldırmadan inatla, ısrarla hizmete odaklandık. Hizmet yolunda kimse şevkimizi kıramaz, heyecanımızı söndüremez” dedi.