Millet İttifakı’nın Adana merkezde gerçekleştirdiği mahalle toplantıları adeta mitinge dönüşüyor. CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, halkın sevgi seliyle karşılanıyor.

Çalışmalarını mahalle toplantılarıyla sürdüren Başkan Zeydan Karalar’ın son durağı Kışla, Köprülü, PTT Evleri, Karaoğlan ve Serinevler Mahalleleri oldu. Halkın büyük sevgi gösterisinde bulunduğu mahalle toplantıları adeta küçük birer mitinge dönüştü. Başkan Karalar’ı bu toplantılarda CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Kamuran Karaca ve ittifakın ilçe başkanları yalnız bırakmadı.

ADANA ÖRNEK OLACAK

Halkın yoğun sevgi gösterileri arasında mahallelere giren ve “Adana gibi Başkan” sloganları ile karşılanan Zeydan Karalar Seyhan Belediyesi’yle başlattıkları değişim ve gelişimi tüm Adana’ya yayacaklarını ifade etti. Gece toplantısı olmasına rağmen mahalledeki alanı dolduran kalabalık kitleye hitap eden Başkan Zeydan Karalar, “Bütün olumsuzluklara rağmen Seyhan’da başlattığımız değişim ve dönüşümü şimdi tüm Adana’ya taşıyacağız. Hizmette siyasi ayrımcılık yapmadan tüm yurttaşlarımıza hizmet götüreceğiz. Nasıl 5 yılda Seyhan örnek bir ilçe olarak gösteriliyorsa Adana’yı da örnek iller arasına sokacağız” dedi.

Toplantılara katılan İl Başkanı Çelebi, Milletvekili Sümer, ve diğer adaylar Çetin ile Karaca da yaptıkları konuşmalarda 31 Mart’ta yerel seçimlerin Adana için bir fırsat olacağını söylediler. Konuşmacılar Adana’nın kaderinin Başkan Zeydan Karalar ve Millet İttifakı adaylarıyla değişeceğini vurguladılar.