Adana Barosu Yönetimi, 30 Mart 2014 günü yapılan yerel seçimler öncesi Seçmen İletişim Merkezinde ziyaret edip başarı dilediği Bilal Uludağ’ı Sarıçam Belediye Başkanı seçilmesinin ardından makamında ziyaret ederek Başkan Uludağ’a tebrik ve başarı dileklerinde bulundu.

“HER KONUDA İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ”

Adana Barosu Başkanı Av. Mengücek Gazi Çıtırık, Baro Genel Sekreteri Av. Veli Küçük ve Baro Saymanı Av. Ümit Büyükdağ Özdemir’in katıldığı ziyarette konuşan Av. Çıtırık, yerel seçimlerde Adana Barosu üyesi avukatlardan ilçe belediye başkanlıklarına ve belediye meclis üyeliklerine seçilen tüm meslektaşlarını kutladığını ve bundan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Av. Çıtırık, “Sayın Başkanımızın Sarıçam’ın sorunlarını en güzel şekilde çözeceğine inancımız tamdır. Adana Barosu ve Sarıçam Belediyemizle her konuda işbirliğine hazırız” dedi.

“HUKUKÇU ADALETİYLE YÖNETECEĞİM”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ da, Av. Mengücek Gazi Çıtırık’ın şahsında Adana Barosu Yönetimine ziyaretlerinden ve temennilerinden ötürü teşekkür etti. Başkan Uludağ, “Her ne kadar Sarıçam’ın yeni Belediye Başkanı olsam da bir yanım hâlâ avukat. Avukatlık ruhumuza işlemiş. Bir hukukçunun adaleti, elbette ki benim de yönetim anlayışımın temelini oluşturacak. Haksızlığın ve hukuksuzluğun karşısında her zaman bir avukat olarak duracağım. Adaletli bir yönetimin, adil ve eşit bir hizmet anlayışının temsilcisi olacağım” diye konuştu.