MHP Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Bahtiyar Sağlamdemirel tarafından organize edilen toplantıya Karacaoğlan Mahallesi sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Mahalle toplantısında bir konuşma yapan MHP Yüreğir İlçe Başkanı Hüseyin Tumlukolcu ‘’ bundan yaklaşık 8 ay önce yine burada Hüseyin Sözlü Başkanımızın Büyükşehir adayımız olacağına inandığımızı söylemiştik. Bugün Hüseyin Sözlü, hareketimizin Büyükşehir adayıdır. Önümüzde ki yerel seçimlere 5 ay var ve şimdi ben buradan söylüyorum: Hüseyin Sözlü 30 Mart’ta da Adana’nın belediye başkanı olacaktır’’ dedi.

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise konuşmasında Yüreğir’in sorunlarına değinerek ‘’ bugün her fırsatta gittikleri, her yerde iktidar nimetlerinden bahsedenler gelip Yüreğir’in halini görmelidirler. Adana’nın merkezinde bulunan Yüreğir maalesef Adana’ya yabancı hale gelmiş, başta imar olmak üzere sorunların odağı olmuştur. Biz iktidarın muhalefetine rağmen 15 yıldır Ceyhan’ımızı geliştirmek, güzelleştirmek için çalıştık. Park, yol, temizlik gibi belediyeciliğin temel görevlerinin ötesinde çağdaş şehirciliğin gereği olarak sanayicinin önünü açıp üretken belediyecilik ortaya koyduk. Bugün Türkiye’nin en büyük tekstil sanayisi Ceyhan’da oluşmuştur ve artık Ceyhanlı gençlerimiz iş seçer hale gelmiştir. Bugün Ceyhan Adana’nın imar karmaşası olmayan tek ilçesidir. İmar uygulamalarını şehrin ruhuna, dokusuna uygun ve kamu yararı gözeterek yaptık. Yaptığımız hiçbir hizmeti yarın ki seçimleri düşünerek değil, halkın menfaatlerini gözeterek yaptık. Şevkle, azimle ve inançla çalışma gayretimizi Yüreğir’den de seçeceğiniz bir kardeşimiz ile bir araya getirerek hem Yüreğir’i hem Adana’yı birlikte yöneteceğiz. Sizin teveccühünüz Allah’ın da nasibi ile 30 Mart’tan sonra belediyecilik nasıl yapılır, Adana nasıl çağ atlar alayına göstereceğiz’’ diye konuştu.

Başkan Sözlü’nün konuşması zaman zaman vatandaşlarca atılan ‘Adana Bekliyor, Sözlü Geliyor’ sloganları ve alkışlarla kesildi.