Çok sayıda vatandaşın katıldığı mahalle toplantısının açılış konuşmasını MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca yaptı.

Koca konuşmasında şunları söyledi: “30 Mart 2014’teki yerel seçimler sadece belediye başkanlığı, meclis üyeliği seçimleri olmayacak. Bu seçimde aynı zamanda Türkiye’nin geleceği ve bin yıllık kardeşliğimizin bozulmaması da oylanmış olacaktır. Bu nedenle tüm hemşehrilerimizin bunu göz önüne alarak seçimleri değerlendirmesi gerekir. İnşallah sizlerin katkılarıyla 30 Mart’ta zafere ulaşacağız.”

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise “yıllardır Adanalı hemşehrilerimizi iktidar nimetlerinden faydalanma şeklinde aldatanlar yarın yine kapınıza gelecekler. İnanıyorum ki Adanalı hemşehrilerimiz, bunlara dur diyecektir.

Hükümet terör örgütüne yapamadığını valisiyle, kaymakamıyla, müdürüyle bizlere yapmaya çalışıyor. Ancak bunlara en güzel cevabı demokratik ortam içersinde oylarınızla sizler vereceksiniz” dedi.

‘Adana’da belediyecilikten bahsedenler önce Ceyhan’a gelip yanımızda çıraklık yapsın’ diyen Başkan Sözlü, “ bu kardeşiniz Ceyhan’da tüm imkânsızlık ve engellemelere rağmen 15 yıldır başarılı bir biçimde belediye başkanlığı yapıyor. Hiç bir mazeretin arkasına sığınmadan çalışarak, kaynak ürettik ve o kaynakları da ilçemize kullandık. Bugün Ceyhan’da gelinen nokta örnek bir belediyeciliktir. İnşallah sizlerin desteği ile 30 Mart’ta bir bütün şehir olan Adana’yı, hak ettiği noktaya taşımaya kararlıyız.” Dedi.