AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni mesajında, “Tüm isteğimiz, tüm dileğimiz; 30 Mart Yerel Seçimlerinin huzur içinde, adeta bir bayram havası içinde geçmesidir. Bütün milletimiz kardeşçe sandığa gidip tercihini yapsın.  Seçimler birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olsun" dedi.

Demokrasilerde seçimlerin bayram havasında geçmesi ve gerginlik olmaması gerektiğini dile getiren Fikret Yeni, sanki kavgaya gidiyormuş gibi, sanki bu seçimler her şeyin sonuymuş gibi bir hava oluşturulmasının yanlış olduğunu söyledi.

Başkan Yeni mesajını şöyle sürdürdü;

"Herkes bizim vatandaşımız. AK Parti olarak biz herkesi, herkesimi seviyoruz. Türkiye’de ve yurtdışında yaşayan milyonlarca vatandaşımızı ayrım gözetmeden canı gönülden seviyoruz. Bundan önce yapılan seçimlerde ki gibi yapılacak olan seçim vatandaşın siyasi tercihini ortaya çıkartacaktır. Seçimler bunu tespit etmek için yapılıyor, nihayetinde yapılan siyasi bir yarıştır. Partimizin halkımıza bakış açısı ve yaklaşımı biliniyor. Bunu 12 yılıdır ispat etmiş bulunuyoruz. Bugüne kadar hep İnsanımızın tercihine, giyimine, kuşamına, yaşama tarzına saygı gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. AK Parti'nin zaten hedefi, ideali de bu. Türkiye'de bir sevgi ortamı oluşsun, halkımız birbiriyle kucaklaşsın, herkes birbirine selam versin, huzur iklimi oluşsun, tek isteğimiz bu, onu istiyoruz. Bugüne kadar siyasi rakiplerimiz de medeni bir şekilde çalışma yaptılar, propagandalarını yürüttüler. Çok şükür Adanamız’da herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Kendilerine bu vesileyle teşekkür ediyorum. Ziyaretlerimiz sırasında CHP'li, MHP’li, BDP’li, Saadet Partili v.s. ayrımı yapmadan karşımıza çıkan seçim bürosunda bulunanlara selam verdik. AK Parti Adana İl Teşkilatı olarak tüm isteğimiz, tüm dileğimiz; 30 Mart Yerel Seçimlerinin huzur içinde, adeta bir bayram havası içinde geçmesidir. Bütün milletimiz kardeşçe sandığa gidip tercihini yapsın.  Seçimler birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olsun."