Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İçmimarlar Odası Adana Şube Başkanı Çağkan İnan, Çukurova Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı için görevinden ayrıldı.

Uzun süre samimiyetle ve büyük bir heyecanla kurucu şube başkanlığını yaptığı İçmimarlar Odası Adana Şube Başkanlığı görevinden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı nedeniyle ayrıldığını belirten İnan, “Kentime inanıyorum, kentlime inanıyorum. Ve yine inandığım sosyal demokrat bir anlayışın 4. kuşak temsilcisi olarak Çukurova ilçesine olan sorumluluk şiarıyla çağdaş bir kent bilincinin yerleşmesi adına göreve hazırım” dedi.

“ONUR DUYACAĞIM”

Bu ulvi görev isteğinde kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Çağkan İnan, şunları söyledi:

“Ülkemizin ve partimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında ülkemize ve Adanamıza, Çukurovamıza hizmet etmekten onur duyacağım. Cumhuriyet Halk Partisi’nin vizyonu ve misyonu doğrultusunda kentimiz ve kentlimiz için çağdaş kent uygulamalarına katkı sunacağıma inanıyorum.  Atalarımızın çatısı altında bulunmaktan onur duyduğu, her koşulda görev yaptığı ve bizlere de bu inancı aşıladıkları CHP sevgi ve saygısını, bizler de gelecek nesillerimize taşıma arzu ve gayesindeyiz.  Ülkemizin içinde bulunduğu zor durumun CHP’nin sosyal demokrat, laik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti şiarıyla aşılabileceğine olan inancımı vurguluyor, Adanalılara en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”