Uzun süredir Çukurova Belediyesi'nde yapılan tüm hizmetleri eleştiren bu nedenle de eleştirilerin Kişisel nedenlerle yapıldığı yorumları yapılan DSP Çukurova İlçe Başkanı Halil Gözüyeşil, yine Çukurova Belediyesi'ni sosyal medya hesabından eleştirdi. 
Sıradanlaşan eleştirilerden biri olan son eleştiri, CHP Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven'in eleştiriyi beğenmesi ve destek veren yorumda bulunmasıyla skandala dönüştü. 

CHP'Lİ YÖNETİCİ, CHP'Lİ YÖNETİCİYİ KAMUOYU ÖNÜNDE ELEŞTİRİRSE PARTİ SUÇU OLUR MU?

Zira Celal Güven de, eleştirinin odağındaki kurumun başındaki Başkan'da CHP'li. Kısa süre önce Sarıçam ilçe Başkanlığı için yapılan seçimde rakibini geride bırakarak seçilen Celal Güven böylece seçildikten sonraki ilk ciddi icraatını kendi partilisini eleştirenlere destek vererek yapmış oldu.
Bu durumda Partililerde soruyor, "Bir CHPli yönetici, bir partili yöneticiyi kamuoyu önünde eleştirirse, parti disiplinine aykırı hareket eder mi, etmez mi? Bu Parti suçu olur mu?"
CHP'de en önemli sorun olarak gözüken parti disiplini konusunun yeniden tartışılacağı bu konunun ardından CHP İl Başkanı Ayhan Barut ve Genel merkez'in nasıl bir tutum sergileyeceği merak ediliyor.

CELAL GÜVEN DSP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI UNUTAMAMIŞ

Son olarak siyasi arenada DSP Sarıçam Belediye Başkan adayı olarak sahne alan Celal Güven'in neden partilisini eleştirenlere destek verdiği anlaşılamadı. Kendi partilisini eleştirerek aslında partisini eleştiren Celal Güven'in, partilisi olan Çukurova Belediye Başkanı ve CHP'li Çukurova Belediye meclis üyelerinin yüzüne nasıl bakacağı da merak ediliyor. 

CHPli Celal Güven'in sosyal medyadaki eleştirileri aşağıdadır...