Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam ilçe Belediye Başkan aday adayı Ercan İnce, kendisine görev verilmesi halinde Sıraçam’ı bir marka ilçe haline getireceğini söyledi. “Ekibimle bunun için yola çıktım” diyen Ercan, “Amacım ve hedefim Sarıçamı yaşanabilir bir ilçe yapmak bunun içinde sizin desteklerinize ihtiyacım var” diye konuştu.  

Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren İnce, seçim bölgesinde hafta sonları da dahil olmak üzere gece gündüz,  demeden  sahurlara kadar çalışarak partisine destek istiyor. Sürekli olarak köy ve mahallerde bulunan esnafı, evleri tek tek ziyaret eden İnce, buralarda sevgiyle karşılanıyor.

 

BİRLİK VE BERABERLİK BAŞARIYI GETİRİR

 

Her gittiği yerde partisinin çalışmalarını büyük bir sabırla anlatan Ercan İnce, birlik ve beraberlik vurgusu yapıyor. İnce, “Kadınıyla, genciyle ve yaşlısıyla hep birlikte Sarıçam kalkındırmak için çalışacağız. Hedefimiz parti ayrımı yapmadan Sarıçam halkıyla bütünleşerek birlikte yapacağımız yeni düzenlemelerle başarıyı yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

Ziyaretlerinde vatandaşı bilgilendiren sorunlarını dinleyerek not alan İnce, teşkilatıyla iç içe saygı ve sevgi ölçüsünü taşırmadan güzel bir yönetim şekli oluşturmak istediğini vurguladı. İnce, konuşmasını şöyle  sürdürdü: 

“Tek hedefimiz, küskünlüğe kırgınlığa son vererek bütün milliyetçilerin gönlünü alarak  Sarıçamı MHP’ye kazandırmaktır. Partili arkadaşlarımla birlikte  omuz omuza vererek  zafere ulaşmak istiyoruz. Bu  yolda siz kadınlarımıza, gençlerimize yaşlılarımıza çok önem düşüyor. Bizim için artık bir oyun bile çok önemi var” dedi.

 

DÜNÜ DEĞİL YARINI KONUŞALIM

 

MHP Sarıçam ilçe Belediye Başkan aday adayı Ercan İnce ayrıca, Sarıçam’ı ekibiyle birlikte Türkiye’de örnek bir belediye yapacağı sözünü verdi. Katılımcı bir belediye yönetim tarzını önemsediğini ifade eden İnce, “Allah nasip ederse ilçemizde partili ve partisiz herkes mutlu olacak bir ortam sağlayacağım. Çünkü, buna Türkiye’nin ihtiyacı oldu gibi Sarıçamın çok ihtiyacı var. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz sosyal paylaşımı öne çıkaracağız. Gün birlik günü Sarıçamı kalkındırma günüdür.  İlçemizi yaşanabilir bir hale getirmektir. Türk Milliyetçilerine sesleniyorum. Bizim bu zafere ulaşmak için hepsinden önemlisi sizlere büyük iş düşüyor. Haydi  kardeşlerim,artık dünü değil yarınları konuşma zamanı. Bu hep birlikte zaferi birlikte yakalayalım bunu da birlikte kutlayalım”