Yüreğir de kadınlara yönelik çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. Dernek olarak Yüreğir'de yaşayan kadınlara destek olmak istediklerini belirten Dernek Başkanı Arzu Göktepe amaçlarının kadınlarında iş alanında daha etkin olmalarını sağlamak olduğunu belirtti.

Göreve geldiğinden bu yana sivil toplum örgütleri ile işbirliği içerisinde olduklarını belirten Başkan Çelikcan ' Yüreğir de yeni hizmete açtığımız Kültür Evleri sayesinde bir çok sivil toplum örgütü çok güzel projelerini hayata geçirdiler. Bu çalışmalardan en fazla da kadınlarımız faydalandılar. Faydalanmaya da devam ediyor. Bizim Kültür Evlerini yaparken ana hedefimiz kadınlarımızın eğitilmesi ve onlara faydalı olacak projeler gerçekleştirmekti. Çok şükür bunları birer birer hayata geçiriyoruz. Bu uygulamalar sayesinde SODES aracılığı ile yaklaşık 2.5 milyon kaynak aktarıldı. Bundan sonrada bizimle işbirliği yapacak bütün sivil toplum örgütlerimize kapımız her zaman açıktır.'dedi.

Kadınlarımızın yaşamımızda çok önemli bir yeri olduğunu belirten Başkan Çelikcan 'Çocuklarımız ilk temel eğitimlerini annelerinden almaktadır. Bu yüzden eğitimli ve bilinçli bir anne çocuğunu hayata en güzel şekilde hazırlar. Bu yüzden kadınlarımızın eğitilmesini çok önemsiyoruz.' dedi.

Adana Koza İş Kadınları Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri amaçlarının 'Ülkemiz için bir adım da biz atalım' düşüncesiyle yola çıktıklarını belirterek 'Yüreğir Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Çelikcan'ın çalışmalarını takip ediyoruz. Yüreğir de çok güzel çalışmalar yapılıyor. Biz de bundan sonra kadınlarımıza yönelik olarak ortak projeler üreterek uygulamak istiyoruz. Bunun için yeni yapılan Kültür Evleri çok önemli merkezlerdir. 'dediler.

Ziyarete Adana Koza İş Kadınları Derneği Başkanı Arzu Göktepe, Başkan Yardımcıları Tugba Erbaş, Hatice Şahin,Yönetim Kurulu Üyeleri Zeyihe Ortatepe Karaaslan, Zeliha Çekinmez ve Zuhal Işık katıldılar.