Adana merkez ilçeler dahil köyleri, adım adım gezen İsmail Koncuk, milletvekili adayları Şule Tüdeş ve Sibel Çakmak ile birlikte her gittiği yerde ayrı bir müjde vererek vatandaşları coşturuyor.

Hedeflerinin tüm vatandaşların yüzüne yansıyan endişe ve korkuyu silmek, huzurlu ve mutlu olmalarını sağlamak olduğunu söyleyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Koncuk, “İyi bir Türkiye için, huzurlu bir toplum için, itibarlı bir devlet, zengin bir millet için, adalet için, özgürlük ve demokrasi için, güçlü ve mutlu bir Türkiye için cesaret ve kararlılıkla çalışacağız. Toplumun her kesimini hiç ayrıma tabi tutmadan kucaklayacağız” dedi.

‘TÜRKİYE DAYANIŞMA FONU’

Sayısı 4 milyon 500 bini bulan, borcunu ödeyemediği için adeta hayata küsmüş vatandaşlar için kurucakları Türkiye Dayanışma Fonu ile birlikte vatandaşları, işsiz ve emeklileri, şehit ve gazi ailelerini borç yükünden kurtaracaklarını söyleyen Koncuk, “Adeta, borç batağında yüzen vatandaşlarımızı haciz memurundan, tahsilat şirketlerinin ve banka avukatlarının elinden kurtaracağız. Onlar için nefes olacağız” diye konuştu.

‘İŞSİZ GENÇLERE, MAAŞ VERİLECEK’

TÜİK verilerine göre işsizlik sıralamasında 3. sırada olan Adana’nın makus talihini değiştirmek için bir dizi adımlar atacaklarını söyleyen İsmail Koncuk, “Ülke kaynakları gençliğin istihdamı ve yetiştirilmesi için seferber edilecek. Emek ve beyin göçünün önüne geçilecek. Tüm gençlere iş bulunacak, iş bulunamayan gençlere işsizlik maaşı verilecek. İşsizlik sıralamasında 3. olan Adana’yı bu sıralamadan çıkararak, makus talihini değiştireceğiz” şeklinde konuştu.

‘KÖYDE KALAN GENÇLERE, EKSTRA MAAŞ’

Devletin koruyucu olarak teşviklerle destek vereceğinin müjdesini de veren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Koncuk, ürünün pazarlanmasında da tüm köylünün ve çiftçinin yanında olacaklarını önemle vurguladı. Köyde kalıp tarım yapmak isteyen gençlere ekstra maaş ve gelecek planlama desteği verileceğini de ifade eden Koncuk, “Sigortasız hiç bir tarım işçisi kalmayacak. Tarım, ülkenin en önemli gelir kaynaklarından biri haline gelecek. Bereketli topraklar üzerinde kurulu ADANA’da, tarıma teşvik edilen çiftçi sayesinde ekonomi yeniden can bulacak. Bu sayede geçmişte olduğu gibi Türkiye tarımda yeniden kendi kendine yetebilen ülke statüsüne haiz olacak, dışa bağımlı olmaktan kurtulacak” diye konuştu.